Άλκης Κούρκουλος: Χεσ…α τι είναι για τον καθένα ο Νίκος Κούρκουλος! (video)19 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:13 μμ


«Δεν έγινα ηθοποιός ούτε για να μιλάω για τα προσωπικά μου, ούτε για τους γονείς μου».
είπε ο Άλκης Κούρκουλος στην εκπομπή «Ελένη». Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τους δημοσιογράφους που τον ρωτούν συνέχεια για τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.

«Εκνευρίζομαι πολύ με τους αδιάβαστους δημοσιογράφους»

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τη Νάνσυ Παραδεισανού «ξέσπασε» για το θέμα και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εκνευρίζομαι πολύ με τους αδιάβαστους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι πλειοψηφία. Έρχονται να σου πάρουν μια συνέντευξη και δεν έχουν ιδέα ποιος είσαι, τι κάνεις, που παίζεις.

«Θέλω να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή»

Αυτό με τον πατέρα μου, έχω κουραστεί. Είναι δυο άνθρωποι και μιλάνε και λέει «ο πατέρας του τι κάνει»; «Πέθανε». «Ωχ! Συγγνώμη, δεν το ήξερα!», λέει ο άλλος. Έρχονται με ρωτάνε για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου. Για σένα είναι ο Νίκος Κούρκουλος. Η απάντησή μου ξέρεις ποια είναι; Χεσ…α τι είναι για τον καθένα ο Νίκος Κούρκουλος!

Και κατέληξε: «Είναι πολύ απλό. Δεν έγινα ηθοποιός ούτε για να μιλάω για τα προσωπικά μου, ούτε για τους γονείς μου. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν έτσι τη δουλειά τους. Εγώ την κάνω αλλιώς. Θέλω να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή».

Πηγή βίντεο: zappit.gr