Ανελέητος ο Κωστόπουλος με την Μέγκι Ντρίο – Γιατί «δάγκωσε την γλώσσα της» (video)17 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:10 μμ


Στην εκπομπή «Όλα λάθος» ήταν καλεσμένη η Μέγκι Ντρίο, η οποία κλήθηκε να απαντήσει ακόμα και στις πιο… άκομψες ερωτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου.

Αφού πρώτα ρωτήθηκε αν έκρυψε ποτέ την αλβανική της καταγωγή, η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με μία ακόμα πιο «δύσκολη» ερώτηση.

«Ελληνικά γιατί δεν έμαθες κορίτσι μου 12 χρόνια στην Ελλάδα; Και έχει βρει ο Μουτσινάς τη χαρά του;», ακούσαμε τον Πέτρο Κωστόπουλο να ρωτά, με την ίδια να «δαγκώνεται».

«Νομίζω ότι είμαι πολύ χαρούμενη για τα Ελληνικά μου, τώρα κακά τα ψέματα. Δεν έχω πάει σε σχολείο, δεν ξέρω να γράφω ακόμα -αυτό ισχύει- αλλά μιλάω τέσσερις γλώσσες ήδη. Οπότε πρέπει να βάλω το πτυχίο του ελληνικού στο ατζέντα μου», απάντησε επιμένοντας πως έχει πτυχίο στο Αγγλικό Δίκαιο!

Πώς προέκυψε το θέμα με το πτυχίο

Ένας τηλεθεατής έστειλε μήνυμα στο Instagram account της εκπομπής «Για την Παρέα» τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας πως η Μέγκι Ντρίο όχι μόνο δεν έχει πάει στην Αγγλία για σπουδές, μα δεν έχει καν καταφέρει να πάρει πτυχίο από το κολέγιο στο οποίο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μουτσινάς προκάλεσε την εκκεντρική παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων να δείξει το πτυχίο της, την ώρα που άλλος τηλεθεατής «χτύπησε» με νέο μήνυμα υποστηρίζοντας πως καθηγητής της Μέγκι στο κολέγιο επιβεβαιώνει πως δεν τελείωσε ποτέ τις σπουδές της.

Τώρα, ήρθε η ώρα για την απάντηση της Μέγκι, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς, ρίχνοντας τα βέλη της στον Νίκο για όσα είπε για εκείνη.

«Τον κρατάω τον Μουτσινά γιατί νομίζω ότι μέσα από τη δυσφήμιση που μου έκανε, πρέπει να έχω γίνει η αγαπημένη του. Κάποια στιγμή θα πάω στην εκπομπή του, αλλά περιμένω την κατάλληλη ώρα. Θέλω να του κάνω έκπληξη…», είπε η ίδια αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει στο κοινό όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα: Τελικά έχει πτυχίο;

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

My Style Rocks: Δίνουν έως 10.000 σε παίκτρια για μια βραδιά (video)