ΑΝΤ1: Εξελίξεις «φωτιά» με τον Ατζούν στο κανάλι16 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:50 μμ
kuriakou_atzoun


Παρόλο που εδώ και πολύ καιρό ακουγόταν ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνομιλεί με τον ΑΝΤ1 για να παραμείνει στην Ελλάδα οι συζητήσεις δεν είχαν αίσια κατάληξη.

Γράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος

Πριν από λίγο στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού δεν υπήρχε ούτε το Survivor ούτε το Voice ούτε κάποιο άλλο πρόγραμμα της Αcun Μedia.

atzoun

Μάλιστα, σε ερώτηση που κάναμε στον διευθυντή προγράμματος του σταθμού κ. Τζώρτζη Ποφάντη επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Τούρκο παραγωγό να μιλάει με τους ανθρώπους του σταθμού, αλλά επεσήμανε ότι δεν υπάρχει ούτε το Survivor ούτε το Voice στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

ANT1: Τα «γκρέμισε» όλα η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κανάλι

Βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης και δεν τα… πιστεύουν στο κανάλι του ANT1 για το πόσο καλά τα πηγαίνει το δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου με τη Ρίτσα Μπιζόγλη.

Το δίδυμο «φωτιά» της ενημέρωσης του ANT1

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια «σπάει» όλα τα κοντέρ με τις επιδόσεις της το σαββατοκύριακο. Μάλιστα, την Κυριακή 14 Ιουλίου σημείωσε 21% στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει και περισσότερο τους ιθύνοντες. «Εκτοξεύθηκε» έτσι στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Βέβαια, ο ANT1 έχει καταφέρει να «χτίσει» το κοινό του για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, καθώςεξαιρετικές είναι και οι επιδόσεις του Νίκου Χατζηνικολάου που παρουσιάζει το δελτίο τις καθημερινές. Οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου μόνο ικανοποιημένοι μπορούν, λοιπόν, να είναι για την επιλογή προσώπων των δελτίων του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΑΝΤ1: «Παραμιλάνε» με τον Χάρη Ρώμα στο κανάλι