ΑΝΤ1: Σάλος με την τρομακτική εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα (video)18 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:56 μμ


Πρεμιέρα έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Best Friend’s Fear» που παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας.

Με το καλημέρα, η εκπομπή έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφού οι φάρσες σε γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης είναι πραγματικά τρομακτικές και ακροβατούν στα όρια κάθε «θύματος»…

Πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την αντίθεσή του με την πλάκα που στήθηκε με «θύμα» την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου.

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το Best Friend’s Fear. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι φάρσες. Καταλαβαίνω ότι είναι concept, μπορεί να έχει την πλάκα του, αλλά άμα τραβηχτεί πολύ, είναι πολύ πιθανό να σου μείνει στον τόπο ο καλεσμένος», είπε.

Και στο twitter, πολλοί είναι οι χρήστες που σχολιάζουν αρνητικά την έμπνευση των στελεχών της εκπομπής, αφού θεωρούν τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα τραβηγμένες και ακραίες.

Όμως και οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών στο τέλος της φάρσας κάποιες φορές ξεφεύγουν, αφού έχουν τρομάξει πάρα πολύ και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλο αυτό είναι μια πλάκα.

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μια πληροφορία ότι στο ΕΣΡ έχουν δεχτεί τις πρώτες καταγγελίες για την εκπομπή του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποιοι από τους επώνυμους που δέχτηκαν φάρσα, ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους καθώς το θεωρούν προσβλητικό.

Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αφού θα φανεί στο μέλλον πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Πάντως, η εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου, σημειώνοντας 24,8% στο γενικό σύνολο και 27,8% στο δυναμικό κοινό και ξεπερνώντας κατά πολύ το «My Style Rocks Gala» του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην υγειά μας» – Σούπερ εκπομπή και καλεσμένοι σήμερα 18/1 (video)

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άκης Πετρετζίκης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον σεφ και τον Alpha

Mega: Πασίγνωστη δημοσιογράφος δίπλα στον Ευαγγελάτο στο κανάλι Μαρινάκη