ΑΝΤ1: Τα πάνω – κάτω στην εκπομπή της Σκορδά29 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:31 μμ


Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μην άλλαξε την ομάδα που τη συνοδεύει στο «Πρωινό», αλλά θα προχωρήσει σε αλλαγές στη δομή της εκπομπής της στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο νέος αρχισυντάκτης Γιώργος Πράτανος θα εμπλουτίσει την εκπομπή με νέες στήλες και θα αλλάξει τη σκαλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», η εκπομπή θα ξεκινάει με τη στήλη των gossip και όχι με μαγειρική ή αστρολογία, και αυτές θα έπονται καθώς θεωρούν ότι θα πρέπει να χτυπήσουν με το ίδιο προϊόν τον ανταγωνισμό.

Όσο για την τελευταία ώρα της εκπομπής που θα παίζει απέναντι στο «Μεσημέρι» του Λιάγκα, εκεί θα υπάρχουν γυναικεία θέματα, που πάνε καλά στην εκπομπή της Φαίης και καλεσμένοι.

Το «Πρωινό» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1: Κρυφός «πόθος» η Φουρέιρα – Όλο το παρασκήνιο

Γιώργος Παπαδάκης: Νέο «ταίρι» για τον δημοσιογράφο του ANT1

Έτοιμος να επιστρέψει στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, του οποίου η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα στα στούντιο του καναλιού του ANT1 και σχεδιάζει την εκπομπή του.

Με Αλεξάνδρα Καϋμένου στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης

Στο τραπέζι του σχεδιασμού, συζητείται και το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα τον πλαισιώνει την καινούργια χρονιά. Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι ιθύνοντες του σταθμού κατέληξαν στην Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία παρουσίαζε την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή της πρωινής ζώνης «Καλοκαίρι μαζί» με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο. 

Οι τρεις του κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και σημείωναν εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης. Γεγονός που φαίνεται πως εκτιμήθηκε από τον ANT1 και θέλησε να «εκμεταλλευτεί» περαιτέρω τη δημοσιογράφο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του tinasmess.gr, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη θα βρεθεί ακόμα ένα πρόσωπο. Πρόκειται για οικονομικό συντάκτη, όχι τόσο γνώριμο τηλεοπτικά, αλλά με μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο και σε οικονομικά φύλλα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την επιστροφή της στη «Μουρμούρα» (photo)