ΑΝΤ1: Το μεγάλο «κόλπο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου25 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:38 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:57 μμ


Στα «ραντάρ» του καναλιού του Αμαρουσίου ΑΝΤ1, είναι η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, όσο δεν ανανεώνει με τον Alpha.

Θέλουν Χατζηβασιλείου στον ΑΝΤ1

Όσο το θρίλερ με την ανανέωση ή μη της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha, τόσο οι μνηστήρες αυξάνονται.

Η παρουσιάστρια κάνει «γκελ» στον ΑΝΤ1, καθώς η εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» φέρνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης κάτι που το χρειάζεται κάθε κανάλι.

Προς το παρόν υπάρχει στάση αναμονή από τον ΑΝΤ1 , όμως το …στίγμα του προς την παρουσιάστρια το έχει …εκπέμψει, σύμφωνα με πληροφορίες. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσει ο Alpha τι θα κάνει με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, για να γίνει και ποιο επίσημο το ενδιαφέρον.

Όπως και να έχει η επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι περιζήτητη και πριν φύγει ο Αύγουστος, θα υπάρξει και … εξέλιξη.

Ίδωμεν ...

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Open: «Ρουκέτα» με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Νίκος Μουτσινάς: Αναζητείται ακόμη τίτλος για την εκπομπή του

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Στον «αέρα» η παρουσιάστρια του Alpha

Στον «αέρα» φαίνεται ότι βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η συνεργασία της με το κανάλι του Alpha. Οι ιθύνοντες του σταθμού, της είχαν προτείνει να αφήσει πίσω της την πετυχημένη της εκπομπή«Πάμε πακέτο» -η οποία σημείωνε και εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης– και να αναλάβει κάποιο άλλο πρότζεκτ, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η έμπειρη παρουσιάστρια αρνήθηκε.

Επιμένει στο «πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται ότι επιμένει στο να συνεχίσει την εκπομπή που ξέρει να κάνει καλά, ωστόσο ο Alpha στην προσπάθειά του να μειώσει το μπάτζετ του σταθμού, δεν προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας.

Σημειώνεται ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει τη δεδομένη στιγμή συμβόλαιο με τον Alpha, επομένως είναι «ανοιχτή» σε άλλες προτάσεις. Ωστόσο, το κανάλι της Κάντζας δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα και δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση, ακόμα πιο δελεαστική, για να κρατήσει ένα από τα… ατού του στο δυναμικό του.