Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκίνησε με τη φωτογραφία από τος χημειοθεραπείες (photo)10 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:45 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:16 μμ


Πριν από μερικούς μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως κάνει χημειοθεραπείες.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως τώρα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες την οποία συνόδευσε με ένα αισιόδοξο μήνυμα από στίχους από το τραγούδι των Chumbawamba «Ι get not down».

«I get knocked down, but I get up again, you are never gonna keep me down», έγραψε ο ηθοποιός.

Μετά την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του ο ηθοποιός δέχτηκε κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο.

Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του: «Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας».

Δείτε όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης 

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκινεί ο ηθοποιός – Δεν θα κάθομαι στον ήλιο (photo)