Η αποκάλυψη του Μπέου στο Facebook για την προσωπική του ζωή

8

Να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση στο Facebook για την προσωπική του ζωή αποφάσισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ.Μπέος, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων «Koriopolis», που απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι χωρίζει.

Ειδικότερα, όπως γράφει ο δήμαρχος σε αργία του Βόλου στο προφίλ του, χωρίζει με την Εύη Δαμιανάκη έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον. Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω την διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Ευη Δαμιανάκη.

Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφθασε σε ένα αδιέξοδο. Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας. Ελπίζω να κατανοήσετε την πρωτοβουλία μου να σας ενημερώσω ο ίδιος, γι’ αυτή την απόφαση, αλλά το θεωρώ υποχρέωσή μου στο πλαίσιο της ειλικρινούς και έντιμης σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια».

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε …

Geplaatst door Αχιλλέας Μπέος op maandag 11 september 2017