Απόστολος Γκλέτσος: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό7 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:11 μμ
gletsos


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος .

Έφερε τούμπες με το αυτοκίνητο

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.

Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Αναμένονται δηλώσεις του για την περιπέτεια που έζησε.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Παντρεύτηκε γνωστός δημοσιογράφος – Ποια είναι η νύφη

Πηγή: tvstar.gr