Άσχημα νέα για Χασαπόπουλο και Σαραντάκο9 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:49 μμ


Δύσκολες ώρες για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, καθώς η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7», που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος, συγκέντρωσε πολύ χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Δεν κρατάει το καλό lead in των Κάτζου και Γιακουμή

Η εκπομπή του Open έχει να ανταγωνιστεί τα «βαριά» ονόματα της πρωινής ενημέρωσης, τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά.

Μάλιστα, η «Ώρα Ελλάδος 5:30» παίρνει ένα αρκετά καλό lead in από την προηγούμενη πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Αμαλίας Κάτζου και του Βαγγέλη Γιακουμή αλλά δεν καταφέρνει να το διατηρήσει.

Χαρακτηριστικά, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, μία μόλις μέρα μετά τις εκλογές, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος συγκέντρωσαν για το Open μόλις 7,3% στο δυναμικό κοινό, τη στιγμή που Γιώργος Παπαδάκης και Δημήτρης Οικονόμου κατέγραψαν 25,1% και 25,7%, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Σφαλιάρα» από Κάτζου – Γιακουμή και το κανάλι Σαββίδη

Open: Κίνηση – ματ από τον Ιβάν Σαββίδη

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, όχι μόνο στα πρόσωπα που θα δούμε στην οθόνη, αλλά και στο διοικητικό προσωπικό.

Η Κική Σιλβεστριάδου γενική διευθύντρια του Οpen

Η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει χρέη γενικής διευθύντριας του Οpen, μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη.

Η Κική Σιλβεστριάδου έχει σημαντική προϋπηρεσία στο Mega και είχε τη βαριά ευθύνη της μετάβασης από το Epsilon στο Open, με στόχο να λειτουργήσει το κανάλι με πλήρες πρόγραμμα, κάτι που έγινε εφικτό.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Σοκ» για τον παρουσιαστή

Άσχημα είναι τα νέα για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του στο Open «Όλα λάθος», αφού τα νούμερα τηλεθέασης χθες ήταν πολύ χαμηλά.

«Χαμηλή πτήση» για τον Κωστόπουλο

Δεν κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού χθες Σάββατο 6 Ιουλίου σημείωσε μόλις 4,5 στο δυναμικό κοινό, παρουσιάζοντας πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες εκπομπές του.

Ο παρουσιαστής του Open θα συνεχίσει με το «Όλα λάθος» μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπως είναι γνωστό, ενώ όλα είναι ανοιχτά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όσον αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας του με το κανάλι.

Πάντως, χθες, ούτε η εκρηκτική παρουσία της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Εύας Μπάση, στο πλατό του Open κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Νίκος Χατζηνικολάου: Το μήνυμα του δημοσιογράφου για τις εκλογές

Θέμης Γεωργαντάς: «Δύσκολες» ώρες για τον παρουσιαστή