Ατζούν Ιλιτζαλί: Σοβαρό τροχαίο για τον Τούρκο – Ζει από θαύμα13 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:21 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:21 πμ


Σοβαρό τροχαίο για τον Τούρκο παραγωγό και επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί (Acun Ilicali), ο οποίος συνεργάζεται με το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο Ατζούν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ατζούν Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα!

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Το μήνυμα του Ατζούν μετά το τροχαίο

Λίγο μετά το τροχαίο, ο Acun Ilicali έκανε ανάρτηση στα social media, που ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: One: Το μεγάλο κόλπο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη «Σιδηρά Κυρία»

ΣΚΑΪ: «Βόμβα» με τον Ατζούν στο κανάλι του Φαλήρου

Αν και έχει περάσει από «χίλια κύματα» η συνεργασία ΣΚΑΪ – Ατζούν Ιλιτζαλί συνεχίζεται κανονικά.

 

Παρότι δύο πλευρές είχαν φτάσει στα πρόθυρα του «διαζυγίου», τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και το κανάλι του Φαλήρου προβάλλει και τη νέα σεζόν προγράμματα της Acun Media.

Ήδη το «The Voice of Greece» έχει βγει στον αέρα, ενώ από τον Νοέμβριο επανέρχεται στις οθόνες μας και το «My style rocks».

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ενισχύσουν περαιτέρω τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, από τον Ιανουάριο του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει και τρίτο πρόγραμμα δια χειρός Ατζούν Ιλιτζαλί στο κανάλι του Φαλήρου.