Αυτό είναι το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στη Νάξο και σαρώνει στο YouTube (video)16 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:21 μμ


Μέσα σε μία ημέρα από τη δημοσίευσή του στο YouTube, οι προβολές έφτασαν στα τρία εκατομμύρια για το βίντεο, με τη μουσικοχορευτική σκηνή της ταινίας Bollywood «Tiger Zinda Hai» που γυρίστηκε στη Νάξο, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Ο αριθμός των προβολών αυξάνει κατά χιλιάδες κάθε λεπτό που περνάει και οι εικόνες από τη Νάξο κάνουν το γύρο του κόσμου. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός έχει ακουμπήσει τα 389.584.639 προβολές.

Η παραγωγή είναι της Jash Raj Films, της μεγαλύτερης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στην Ινδία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Salman Khan και η Katrina Kaif.

Ο ίδιος ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σε σημερινή του ομιλία στη Ρόδο αναφέρθηκε στο εν λόγω βίντεο κλιπ χαρακτηρίζοντας το ως ένα βίντεο που αποθεώνει το ελληνικό νησί. 

Ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στους κατοίκους της Ρόδου υπενθύμισε τα θετικά αποτελέσματα για το νησί από την κινηματογραφική ταινία «Τα κανόνια του Ναβαρόνε», που γυρίστηκε στην περιοχή, ενώ για ένα βίντεο-κλιπ που γυρίστηκε πρόσφατα στη Νάξο επισήμανε ότι είχε 470.000.000 προβολές στο You Tube. Όπως είπε ο υπουργός, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες θα δημιουργηθούν κέντρα πληροφόρησης για οπτικοακουστικές παραγωγές.

Δείτε το βίντεο: