Χοψονίδου: Η έκπληξη στον Σπανούλη για την 6η εγκυμοσύνη της (video)10 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:16 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:16 πμ


Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά και του το ανακοίνωσε με ένα βίντεο έκπληξη.

Στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον Βασίλη Σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται να αιφνιδιάζεται μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι και πάλι έγκυος! Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά ,τον Βασίλη, την Αιμιλία, τον Θανάση, τον Δημήτρη και την Αναστασία.

«Δώρο γενεθλίων! Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! (χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία στο Instagram. «Είσαι έγκυος; Να πάω να βουτήξω μέσα; Τι λες τώρα;» ακούγεται να λέει έκπληκτος ο Βασίλης Σπανούλης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κλάμα: Ο Σπανούλης τραγουδάει Φρανκ Σινάτρα (video)

Επική ατάκα Σπανούλη για Χοψονίδου: Την ακουμπάς και πιάνει παιδί (video)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε προ ημερών στα εγκαίνια του καταστήματος της αδελφής της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέριας και μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ooh la la”.

 

Ωραίος ο Kill Bill

Για το αν προλαβαίνει να ξεκουραστεί με τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά και την… πολυπληθή οικογένεια με τα πέντε παιδιά απάντησε: “Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα”.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη γέννηση του πρώτου παιδιού του Γιώργου Πρίντεζη τόνισε πως “παροτρύνω τον Γιώργο να κάνει και δεύτερο παιδί”, ενώ για αν υπάρχει προοπτική και έκτου παιδιού, απάντησε με χιούμορ και μια φοβερή ατάκα για τη σύζυγό του: “Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)”!

Δείτε το video: