Χρήστος Γιάτσας: Τι απαντάει στην καταγγελία της Σίσσυς Ζουρνατζή για την κακοποίησή της (video)23 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:24 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:24 μμ


Ο Χρήστος Γιάτσας βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha, με την Ελεονώρα Μελέτη, και απάντησε για την σχέση του με την Σίσσυς Ζουρνατζή και για την καταγγελία της για την κακοποίησή της.

Η Σουρνατζή με έφτυσε – Λαμβάνω απειλητικά μηνύματα

«Δεν ήθελα να έρθω γιατί δεν ήξερα αν όλο αυτό είναι καλό. Χωρίς να υπάρχει λόγος λαμβάνω απειλητικά μηνύματα, από τους ελάχιστους που το πιστεύουν. Ένα σκηνικό που έγινε προχθές με πείραξε πάρα πολύ. Είμαι σε ένα μαγαζί της πόλης, έχει πολύ κόσμο και τυγχάνει να θέλω να πάω τουαλέτα. Και πετυχαίνω την κα Ζουρνατζή στα σκαλιά. Προχωράω λίγο πιο γρήγορα για να μην την πετύχω και ανεβαίνω.

Κατεβαίνω και πάω στην παρέα μου. Την ώρα που χορεύω, έρχεται και με σκουντάει από πίσω, εγώ δεν ήξερα ποιος είναι. Γυρίζω, με φτύνει και με σπρώχνει μπροστά σε όλους και το είδαν όλοι. Δεν αντέδρασα, δεν έκανα τίποτα εννοείτε, ζήτησα χαρτί, σκουπίστηκα και συνέχισα να πίνω το ποτό μου, όσο μπορούσα γιατί πραγματικά ένιωσα ότι έγινα ρεζίλι», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γιάτσας.

«Προφανώς και τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής προσωπικότητας του πελάτη μου ευσταθούν. Θα είχαμε ήδη προβεί σε μηνύσεις, αν μιλούσαμε για οποιοδήποτε άλλο άτομο. Ωστόσο επειδή ο ίδιος ο εντολέας μου δεν θέλει να κινηθεί νομικά, σέβομαι αυτή του τη βούληση και προς το παρόν δεν έχουμε κάνει τίποτα νομικά. Ωστόσο αν η κα Ζουρνατζή ακολουθήσει τη δικαστική οδό, θα μας βρει απέναντί της», ήταν ένα από τα σχόλια του δικηγόρου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κώστας Πρέκας: Σύντομα θα ντυθώ γαμπρός (video)

Ελίνα Ακριτίδου: Μίλησε από καρδιάς στη Μελέτη για το πρόβλημα υγείας του γιου της (video)

Ελένη Κωνσταντινίδου: Αποκαλύψεις για την υιοθεσία της και τη σχέση με τον «Βασιλιά των Τσιγγάνων» (video)