Δήμητρα Παπαδήμα: Χαμός με τις δηλώσεις της – «Μια κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου, το σεξ» (video)6 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:44 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:44 πμ


Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, προκαλώντας σάλο με τις δηλώσεις της.

«Γράφω ημερολόγιο από τα 13 μου. Πρέπει να τα κάψω να μην τα δει το παιδί μου γιατί θα φρικάρει. Τα ξέρει όλα για τις σχέσεις μου και τους εραστές μου. Μία κατάχρηση έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου, τη φυσιολογική! Αυτή που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες πια σε κάποια ηλικία, δεν έχουν απωθημένα και είναι κανονικοί άνθρωποι. Ο έρωτας! Δεν ξέρω αν λέγεται σεξ ή έρωτας, αυτή την κατάχρηση έχω κάνει. 26 χρόνια είμαι με τον Γιάννη, πριν τα 26 όμως;», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΔΗΜΑ

«Από τα ποτά, ναρκωτικά, τσιγάρα και τα λοιπά, το σεξ, ο έρωτας είναι υγεία. Σεξ, έρωτας, δεν ξέρω… Αυτή την κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου! Χωρίς ανταλλάγματα, το έκανα με την ψυχή μου, δεν ζητούσα τίποτα. Ήμουν έξι χρόνια με έναν μεγαλοσκηνοθέτη, είδες ποτέ να κάνω ταινία μαζί του; Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Νίκος Πολυδερόπουλος: Κατάθεση ψυχής στην Ελεονώρα Μελέτη για τη χρεοκοπία που υπέστη (video)

Τεό Θεοδωρίδης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά και τη φυλακή (video)