Δημήτρης Καμπουράκης: Είναι οριστικό – Σε ποιο κανάλι ξεκινάει εκπομπή (photos)21 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:21 μμ


Τη δική του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης το πρωί της Τετάρτης. Αφού ξεναγήθηκε στο κανάλι του Φαλήρου έδωσε τα χέρια με τον σταθμό για μια συνεργασία που θα δούμε στην οθόνη στις αρχές του 2019.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συμφώνησε με τον σταθμό του Φαλήρου και θα ενταχθεί στο δυναμικό του νέου ΣΚΑΪ 24.

Ενώ, λοιπόν, όλοι περίμεναν να δουν τον Δημήτρη Καμπουράκη στον ΑΝΤ1, τελικά, ο ΣΚΑΪ ήταν αυτός που διεκδίκησε και κέρδισε τον παρουσιαστή. Το νέο κανάλι του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε σύντομα να είναι όλα έτοιμα και να βγει το πρόγραμμα στον αέρα. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα επίσημες ανακοινώσεις, τόσο για τον Δημήτρη Καμπουράκη όσο και για μερικά ακόμα μεγάλα ονόματα που θα συνεργαστούν με τον σταθμό.

Πότε βγαίνει «στον αέρα» το κανάλι

Το νέο κανάλι θα φιλοξενηθεί στη συχνότητα του πρώην «Α-Β» συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, το οποίο και κατείχε νόμιμη άδεια ενημερωτικού περιφερειακού καναλιού, τουλάχιστον μέχρι την προκήρυξη των νέων αδειών για τα περιφερειακά κανάλια. Οι προσλήψεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το οργανωτικό κομμάτι του νέου προγράμματος προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Οι δημοσιογράφοι που έχουν «κλειδώσει»

Ήδη ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει κλείσει για το απογευματινό μαγκαζίνο ενώ ο Τάκης Χατζής θα έχει βραδινή εκπομπή, μετά το δελτίο ειδήσεων.

Στο δελτίο θα βλέπουμε τη Νίκη Λυμπεράκη ενώ σίγουρα θα υπάρξουν συνεργασίες με δημοσιογράφους του ομίλου ΣΚΑΪ, με ονόματα όπως αυτά του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Αλέξη Παπαχελά να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ο Γιώργος Αυτιάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ένθετου των Παραπολιτικών, δεν θα αναλάβει κάποια συγκεκριμένη ζώνη αλλά θα είναι συχνά καλεσμένος εκπομπών του νέου καναλιού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ με τα χαμηλά νούμερα μεσημεριανής εκπομπής (video)