«Έκρηξη» του Άκη Πετρετζίκη στον Alpha30 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:26 μμ


Ο Άκης Πετρετζίκης είναι εγγύηση για τον Alpha, καθώς η εκπομπή του στο κανάλι, το Kitchen Lab, αποτελεί σίγουρη λύση για την τηλεθέαση.

«Σάρωσε» ο Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει κερδίσει το γενικό και το δυναμικό κοινό και βγαίνει νικητής της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Ιουνίου ο Άκης Πετρετζίκης συγκέντρωσε 24% στο γενικό κοινό και 18,6% στο δυναμικό, κάνοντας την «έκρηξη» στο κανάλι της Κάντζας.

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Αποκάλυψη σοκ για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

O Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αποκαλύπτοντας ότι δεν θα βρίσκεται στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη από την επόμενη σεζόν.

Εποικοδομητική η χρονιά με την Ελένη»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δήλωσε ευχαριστημένος από τη χρονιά που πέρασε αφού τόνισε ότι «η φετινή χρονιά με την Ελένη ήταν εποικοδομητική, γεμάτη, ουσιαστική. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου έκαναν την πρόταση και χαίρομαι που τη δέχτηκα κιόλας. Είναι αυτό που πολλές φορές το λες και ακούγεται το ίδιο πάντα, αλλά όταν συμβαίνει πραγματικά, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί αυτή η αλήθεια γιατί πολλές φορές λες ότι περάσαμε πολύ καλά, ενώ μπορεί να μην έχεις περάσει και καλά».

Μάλιστα, σημείωσε ότι υπήρχε πολύ καλή χημεία αφού «ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο». Αναλυτικά δήλωσε: «Και όταν έρχεται η στιγμή να θες το πεις πραγματικά, λες πώς θα το πω τώρα διαφορετικά για να φανεί έτσι ότι ήταν αληθινό. Σε όλες τις δουλειές πολύ σημαντικό είναι η χημεία των ανθρώπων, όταν τα έχεις καλά με τους άλλους είναι ευλογία. Και ευτυχώς φέτος ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον».

«Θα ήταν ωραία να συνέχιζα, αλλά δεν θα είμαι στην εκπομπή»

Παρόλα αυτά, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν θα συνεχιστεί: «Του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή. Εγώ αυτό που κρατάω πολλές φορές και αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγινε τι σου αφήνει. Κι επειδή εγώ είμαι γεμάτος από αυτό, αισθάνομαι πολύ καλά. Πήρα αυτά που ήθελα και από τη στιγμή που πήρα αυτά που ήθελα, πολύ ωραία θα ήταν να συνέχιζα, αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι πήρα πολλά πράγματα που είμαι πολύ καλύτερα για να κάνω κάτι επόμενο. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και με τον εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άσχημα νέα για την Τζένη Μπαλατσινού δύο εβδομάδες μετά τον γάμο της

Στέλλα Μιζεράκη: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον Πάνο Ζάρλα (photo)

Νίκος Κοκλώνης: Η ζεστή αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)

Νίκος Μάνεσης: «Εκτόξευση» για τον παρουσιαστή του Alpha

Ναταλία Γερμανού: «Μεγάλη μπάλα» από την παρουσιάστρια