Ελληνοφρένεια: Σε ποιον ραδιοφωνικό σταθμό επιστρέφει19 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:23 μμ


Η τελευταία εκπομπή της «Ελληνοφρένειας« στο ραδιόφωνο μεταδόθηκε στις 19 Ιουλίου από τον Real FM, ωστόσο επιστρέφει στα FM.

Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης θα συνεχίσουν την εκπομπή τους σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό και αυτό θα γίνει από τον Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρει το e-tetradio, η «Ελληνοφρένεια» θα επιστρέψει στα ερτζιανά και μάλιστα σε ραδιοφωνική στέγη – έκπληξη, αφού θα ακούγονται από τα Παραπολιτικά 90,1. Η εκπομπή θα συνεχίζει να εκπέμπει την ίδια ώρα, 13.00-14.00 που την έχει συνηθίσει το κοινό τόσα χρόνια.

Οι συντελεστές της εκπομπής δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση του Real FM, καθώς δεν υπήρχε σύγκλιση στα θέλω της παραγωγής και σε αυτά που πρότεινε η διοίκηση. Αφού δέχθηκαν πολλές προτάσεις ακόμα και από αμιγώς μουσικούς σταθμούς, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τα «Παραπολιτικά».

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» ήταν πρώτη σε ακροαματικότητα την ώρα που εκπέμπει, συντελώντας στο να ανέβει ο Real FM στην κορυφή των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ξεκάθαρη απάντηση στην «Ελληνοφρένεια» – Το παρασκήνιο

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Real fmΝίκος Χατζηνικολάου, για τα όσα δήλωσαν οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» για το ότι δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή τους στο ραδιόφωνο.

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Νίκος Χατζηνικολάου 

Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου ήταν η τελευταία μετάδοση της σατιρικής εκπομπής από τον Real fm, καθώς δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση, ώστε να συνεχίσουν.

Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας του με τον σταθμό με ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα της εκπομπής. «Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και ηχολήπτες για την καλή συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση και στήριξη. Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή αντάμωση!», έγραψαν οι συντελεστές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση 

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του σταθμού και δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Ο ίδιος σημείωσε σε απάντηση που έδωσε κάτω από την αρχική ανάρτηση ότι «δεν διεκόπη η συνεργασία, αλλά έληξε».

«Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιό σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμία «έκπτωση». Και οικονομικά -και δεν ήταν καθόλου εύκολο- και σε ό,τι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος απάντησε και σε ακόλουθους της Ελληνοφρένειας που τον εγκάλεσαν ότι παίζει με τις λέξεις.

Δείτε τα σχετικά σχόλια

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι του Φαλήρου