Επιστροφή – βόμβα: Ποιος παρουσιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια14 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:22 μμ


Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Καμπουράκη μαζί με τον Νίκο Ραγκάκο να αναλαμβάνουν από τις αρχές Δεκεμβρίου πρωινή ενημερωτική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1. Οι δυο τους, με πολυετή εμπειρία στην ενημέρωση, βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Σχετική εικόνα

Τη σκυτάλη θα παίρνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με ένα νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα παρουσιάζει ένα πρωινό πρόγραμμα που δεν θα έχει πάνελ, αλλά θα έχει μόνο δημοσιογράφους, οι οποίοι θα μπαινοβγαίνουν εμβόλιμα στο πλατό για να δίνουν τα θέματά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η νέα απόφαση του καναλιού προέκυψε από τη διαπίστωση ότι η εν λόγω ζώνη όχι μόνο διαθέτει μεγάλη δεξαμενή κοινού, αλλά και συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των διαφημιστών.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση μετά την λήξη της εκπομπής που διατηρούσε στο Mega μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα και είχε επικεντρωθεί στο έντυπο, στο ραδιόφωνο και στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Πλέον οι τηλεθεατές θα τον παρακολουθούν και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Open: Η απίστευτη γκάφα της Έλλης Στάη πριν το δελτίο του σταθμού (photo)

«Βόμβα» Μένιου Φουρθιώτη: Επιστρέφει με τα Αποκαλυπτικά live (photo)