ΕΡΤ: «Χτύπημα» με γνωστή παρουσιάστρια στο κανάλι13 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:17 μμ


Η Μάριον Μιχελιδάκη επιστρέφει στην ΕΡΤ με μία νέα εκπομπή.

Η δημοσιογράφος θα αναλάβει το δίωρο 12 με 2, με μία ζωντανή ενημερωτική εκπομπή που θα παίζει ουσιαστικά απέναντι από το «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: Page 2

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σειρά του Alpha

ΕΡΤ: Εκπομπή-έκπληξη με πασίγνωστους παρουσιαστές

Νέα εκπομπή ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ.

Μετά τις δύο ενημερωτικές εκπομπές, το «10» με την Όλγα Τρέμη στη βραδινή ζώνη και το «Από τις 6» με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά, η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης έχει δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το «πράσινο φως» και για μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Real Life» της εφημερίδας «Real News», πρόκειται για νέα σατιρική εκπομπή με τον τίτλο «Instalation» («Εγκατάσταση»), που θα μεταδίδεται δύο φορές τη βδομάδα στις 23:15 το βράδυ.

Παρουσιαστές του late night show της ΕΡΤ θα είναι οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος.

Η εκπομπή θα έχει χαλαρή διάθεση και θα προχωρά σε μια σατιρική προσέγγιση της επικαιρότητας και καλεσμένους.

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε ήδη 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 160.882 ευρώ.

Πηγή: Real Life

ΕΡΤ: «Πάγωσαν» στο κανάλι με Κοτταρίδη και Πιτταρά

Με πολλές βλέψεις ξεκίνησε η εκπομπή «Από τις 6» με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά στην ΕΡΤαλλά η τηλεθέαση που συγκεντρώνει δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους τους ανθρώπους της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Από την πρεμιέρα στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, η εκπομπή της ΕΡΤ έδειξε ότι θα δυσκολευτεί να συγκεντρώσει υψηλά νούμερα.

Κάπως έτσι έκλεισε και την εβδομάδα, καθώς την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου συγκέντρωσε για την ΕΡΤ 5,1% στο δυναμικό κοινό και 8,8% στο γενικό κοινό.

Παρά την «παγωμάρα», οι άνθρωποι της ΕΡΤ δεν θα βιαστούν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και θα δώσουν χρόνο στους δύο δημοσιογράφους, τους οποίους εμπιστεύονται και στηρίζουν, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ανέλαβαν το δύσκολο φορτίο της πρωινής ενημέρωσης μεσούσης της σεζόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Mega…λη ανατροπή για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη