ΕΡΤ: Ο απίστευτος λόγος που έπαιξαν ξύλο οι δύο δημοσιογράφοι14 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:30 μμ


Η είδηση ότι δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ ήρθαν στα χέρια έκανε τοπ γύρο του διαδικτύου χθες αργά το απόγευμα.  Μετά το άγριο ξύλο  οι συνάδελφοι «έπρεπε έρθουν και πάλι face to face στο …πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ένας εκ των δύο εμπλεκομένων μάλιστα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Μπουνιές για …ένα ρεπορτάζ

Μπορεί να ακούγεται  αδιανόητο, όμως όλος αυτός ο χαμός έγινε για ένα… ρεπορτάζ. Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος δημοσιογράφος θεώρησε ότι ο συνάδελφος του, του έκοψε το θέμα και …έγινε πυρ και μανία.

Αρχικά τον έβρισε, αλλά δεν έμεινε μόνο στην λεκτική επίθεση. Κινήθηκε να του ρίξει μπουνιά, αλλά τελικά ο δεύτερος δημοσιογράφος κατάφερε να την αποφύγει και …πέρασε στην αντεπίθεση.

Μπήκε τρίτος στη μέση για να τους χωρίσει 

Τον πέταξε κάτω με δυο μπουνιές και αν δεν επενέβαινε ένας τρίτος που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν εκεί, ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα σήμερα. Και όλα αυτά για ένα ρεπορτάζ…

Οι συντάκτες του αθλητικού τμήματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, είχαν και παλιότερα διαφορές, όπως λένε οι συνάδελφοί τους.

Όλα ξεκίνησαν  από μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους και ο ένας πείραζε τον άλλον. Λίγο αργότερα όμως το ραδιομέγαρο μετατράπηκε σε ρινκ.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο, ο ένας εκ των δύο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο κτίριο έφτασε και περιπολικό. Οι δύο άνδρες θα καταθέσουν μηνύσεις στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κρήτη: Αυτός είναι ο 48χρονος που ασελγούσε σε 11χρονη

ΕΡΤ: Δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιες ενέργειες

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ σχολιάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο αθλητικογράφους, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και κατέθεσαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό τς εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: Viral το επικό τρολάρισμα Μουτσινά στην ΕΡΤ (video)