ΕΡΤ: Ραγδαίες εξελίξεις με την Κατερίνα Ακριβοπούλου (video)12 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:19 μμ


Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν άφησαν ανεπηρέαστη και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» που παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου και σχολιάζουν Σωτήρης Καψώχας και Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Όπως ανακοίνωσε στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η «Δεύτερη Ματιά» αλλάζει ώρα από την επόμενη εβδομάδα. Όπως είπε η δημοσιογράφος η σύνθεση θα είναι διαφορετική, καθώς ο Σωτήρης Καψώχας δεν θα συνεχίσει, σύμφωνα με δική του απόφαση, ενώ ο Κώστας Παπαχλιμίτζος θα μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη.

Όπως ήταν φυσικό το κλίμα στην εκπομπή ήταν φορτισμένο, με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΕΡΤ: Τα πάνω κάτω στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής

Αλλαγές και αναδιαρθρώσεις έρχονται στην ΕΡΤ όπως ενημέρωσε η Δημόσια Τηλεόραση. Αναλυτικά οι ανανεώσεις που ανακοίνωσε το κανάλι.

Νέα πρωινή ενημέρωση, παραμένει ο Κοτρώτσος

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ: «Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

ΕΡΤ: Παραίτηση «βόμβα» πασίγνωστου δημοσιογράφου

Παραιτήθηκε πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος από το κανάλι της Αγίας Παρασκευής, την ΕΡΤ.

Τέλος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Τίτλοι τέλους, για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρώτη Είδηση» . Ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές.

Στον δημοσιογράφο προτάθηκε να συνεχίσει σε άλλη ώρα ζώνης, αλλά το αρνήθηκε, φυσικά όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο των γενικών ανακατατάξεων, που συμβαίνουν στην ΕΡΤ.

Η «Πρώτη Είδηση», παρακολούθησε τα γεγονότα με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και ανέβασε τα ποσοστά της πρωινής ζώνης στη δημόσια τηλεόραση.

Δείτε τον αποχαιρετισμό του Νίκου Παναγιωτόπουλου:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τα νέα τηλεοπτικά σήματα (photo)

Alpha: Έριξε «άκυρο» στο «Τατουάζ» πασίγνωστος ηθοποιός

Open: «Τυφώνας» Μουτσινάς σάρωσε το κανάλι του Σαββίδη