Φαίη Σκορδά: Απίστευτο «ξέσπασμα» από την παρουσιάστρια του ΑΝΤ112 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:53 μμ


Σημαντική άνοδο σημειώνει τις τελευταίες μέρες η εκπομπή «Πρωινό», της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά, που προβάλλεται από το κανάλι του ΑΝΤ1.

«Ξέσπασε» η Φαίη Σκορδά

skorda

Η παρουσιάστρια δεν τα πήγαινε και πολύ καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως αυτή που μας πέρασε ανέβασε κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Η Φαίη Σκορδά είδε τα ποσοστά της στο δυναμικό κοινό να εκτοξεύονται στο 21,0, χαρίζοντάς της την πρώτη θέση στην πρωινή ζώνη. Στον ΑΝΤ1 τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού βλέπουν τα προγράμματά τους σε σχεδόν όλες τις ζώνες να σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα και να κατακτούν την κορυφή.

Πάντα υπήρχε εμπιστοσύνη στην παρουσιάστρια στο κανάλι, παρά τα σκαμπανεβάσματά τη στην αρχή, όμως δικαιώνονται αφού η εκπομπή της έχει πάρει την ανιούσα ξανά.

Αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής

Δυναμικό κοινό: 24,2% – 24,2% – 22,5% – 22,5% – 15,4% – 16,6%

Γενικό σύνολο: 18,4% – 19,1% – 19,6% – 17,4% – 13,3% – 13,1%

Αναλυτικά τα νούμερα στην πρωινή ζώνη

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 17,3
ΠΡΩΙΝΟ 21,0
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 18,1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16,3
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 11,3
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 11,9
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 6,8*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Φαίη Σκορδά: Καταιγιστικές εξελίξεις με την εκπομπή της στον ΑΝΤ1

Σημαντικές ανακατατάξεις στην εκπομπή «Πρωινό», της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά, που προβάλλεται από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Χωρίς τον Γιώργο Πράτανο θα συνεχίσει το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας» ο αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 υπέβαλλε από την προηγούμενη εβδομάδα την παραίτησή του.

Ακολούθησαν κάποιες συζητήσεις με στελέχη του σταθμού, αλλά δεν βρέθηκε κάποια λύση και έτσι αναμένεται να αντικατασταθεί.

Επίσης ο Νίκος Παρτσώλης αναμένεται να αναλάβει ρόλο στο «Πρωινό», ενώ η Φαίη Σκορδά, εκτός από την παρουσίαση, θα έχει και την επιμέλεια της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Νίκος Κοκλώνης: Σοβαρό τροχαίο για τον παρουσιαστή

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βαρύ πένθος για τη Νίκη Κάρτσωνα