Φώτης Σεργουλόπουλος: Άσχημα νέα για τον παρουσιαστή του Alpha16 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:59 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:06 μμ
fotis sergoulopoulos


Πριν από 2,5 μήνες περίπου έκανε πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Divided, με παρουσιαστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Ζόρια» για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο παρουσιαστής μπήκε στην αρένα με τα… θηρία, αφού στη μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης κυριαρχεί το δίπολο Μουτσινά – Μακρυπούλια. ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση, οπότε είναι δύσκολο για τις άλλες εκπομπές να ανταγωνιστούν τόσο μεγάλα νούμερα. Άλλωστε, από τις 13 Ιανουαρίου ξεκίνησε και ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks, οπότε τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για το τηλεπαιχνίδι του Alpha.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είδε τα ποσοστά του την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου να φτάνουν στο 6,7% στο δυναμικό κοινό και στο 8% στο γενικό σύνολο, νούμερα που δεν είναι καλά, αλλά κόντρα σε δημοφιλή προγράμματα. Έτσι τα χθεσινά νέα για τον Φώτη ήταν άσχημα.

Η προσπάθεια του παρουσιαστή του καναλιού Alpha, συνεχίζεται με στόχο την ανάκαμψη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Mega: Αυτός θα είναι ο μετεωρολόγος στο κανάλι του Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Open: «Βασιλικό» χτύπημα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Η ανακοίνωση του Alpha

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος νιώθει… «Divided» στην τοποθεσία Alpha.

Ο πιο feelgood παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει καθημερινά στις 15:30 με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων… άλλου τύπου. Οι παίκτες του για να κερδίσουν πρέπει να συμφωνήσουν.

Οι συμμετέχοντες του «Divided», τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους, για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να λειτουργήσουν σαν… ομάδα. Να απαντήσουν όλοι μαζί σε ερωτήσεις και στη συνέχεια να ψηφίσουν και να συμφωνήσουν ποιος από όλους θα αποχωρήσει, αλλά και τι ποσό θα πάρει ο καθένας. Αν δεν «τα βρουν», θα καταλήξουν να φύγουν με άδειες τσέπες!

Ασυμφωνία χαρακτήρων, σασπένς, ίντριγκα, σωστές, αλλά και λάθος απαντήσεις on camera σε ένα παιχνίδι που από το 2009 μέχρι σήμερα προβάλλεται με επιτυχία σε 19 χώρες.

Divided. Αν συμφωνήσεις, θα κερδίσεις!

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ανατροπή – φωτιά με τη σειρά του Alpha