Γιώργος Λιάγκας: Βαριά καμπάνα από ΕΣΡ – Προσωρινή διακοπή εκπομπής και μεγάλο πρόστιμο16 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:10 μμ


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση

«Το ΕΣΡ κατά τη σημερινή του διάσκεψη με θέμα την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της 7ης Νοεμβρίου 2019, αφού συζήτησε εκτενώς τα γεγονότα κατέληξε στην εξής απόφαση:

-Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.

-Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.»

Τέλος, αναμένεται η αντίδραση του ΣΚΑΪ αν και θεωρείται σίγουρο ότι θα ασκήσει έφεση

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

ΕΡΤ: Η «αρπαγή» από το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Mega: Η κομβική απόφαση του Πρωτοδικείου για το κανάλι Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Open: Διπλό «χτύπημα» από το κανάλι του Σαββίδη

ΣΚΑΪ: Οριστικό – «Τσεκούρι» σε πασίγνωστη εκπομπή

Εκτός προγράμματος βγάζει ο ΣΚΑΪ γνωστή εκπομπή.

Πρόκειται για ριάλιτι της Acun Media που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν προβαλλόταν από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο ακουγόταν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι θα επέστρεφε στις οθόνες μας στις αρχές του 2020.

Όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open.

«Δεν είχα ενημερωθεί για το τέλος του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Γινόντουσαν συζητήσεις για το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει, πόσα επεισόδια. Πάει αυτό, μας άφησε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αιτία αυτής της απόφασης του καναλιού, φαίνεται ότι αποτελεί το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν η παραγωγή του talent show είχε δυσκολευτεί πολύ να βρει αξιόλογα ταλέντα ενώ και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα.