Γιώργος Μητσικώστας: Σε ποιον ραδιοφωνικό σταθμό επιστρέφει20 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:30 μμ


Το «comeback» του στο ραδιόφωνο θα κάνει ο Γιώργος Μητσικώστας, τέσσερα χρόνια μετά το επεισοδιακό πέρασμά του από τον Βήμα FM.

Σύμφωνα με το e-tetradio.gr, παίρνει μεταγραφή για τον Real 97,8.

Ο γνωστός μίμος θα παρουσιάζει σατιρικά 10λεπτα, εμβόλιμα μέσα στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα θα αντικαταστήσει την «Ελληνοφρένεια», η οποία από τη νέα σεζόν θα βγαίνει στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1.

Αν και η ώρα που θα μεταδίδονται δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, η πρεμιέρα αναμένεται κάπου μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Γιώργος Μητσικώστας: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή

Την μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζει ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο κανάλι της ΕΡΤ το 2018, αλλά την επόμενη χρονιά δεν ανήκε στο δυναμικό της.

Πού θα είναι ο Γιώργος Μητσικώστας του χρόνου

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει με το Mitsi Show! Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia ο Γιώργος Μητσικώστας εξετάζει αυτή την περίοδο 2 προτάσεις.

ΕΡΤ δεν υπάρχει πλέον στο τραπέζι, υπάρχουν όμως δυο δελεαστικές προτάσεις από κανάλια που θέλουν σατιρικές εκπομπές στο πρόγραμμα τους και σύντομα αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι από τη νέα σεζόν θα ξαναδούμε τον «Μήτσι» στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι που είναι το μεγάλο φαβορί να τον εντάξει στο δυναμικό του δεν έχει καμία σατιρική εκπομπή στο πρόγραμμά του.

Ελληνοφρένεια: Σε ποιον ραδιοφωνικό σταθμό επιστρέφει

Η τελευταία εκπομπή της «Ελληνοφρένειας« στο ραδιόφωνο μεταδόθηκε στις 19 Ιουλίου από τον Real FM, ωστόσο επιστρέφει στα FM.

Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης θα συνεχίσουν την εκπομπή τους σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό και αυτό θα γίνει από τον Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρει το e-tetradio, η «Ελληνοφρένεια» θα επιστρέψει στα ερτζιανά και μάλιστα σε ραδιοφωνική στέγη – έκπληξη, αφού θα ακούγονται από τα Παραπολιτικά 90,1. Η εκπομπή θα συνεχίζει να εκπέμπει την ίδια ώρα, 13.00-14.00 που την έχει συνηθίσει το κοινό τόσα χρόνια.

Οι συντελεστές της εκπομπής δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση του Real FM, καθώς δεν υπήρχε σύγκλιση στα θέλω της παραγωγής και σε αυτά που πρότεινε η διοίκηση. Αφού δέχθηκαν πολλές προτάσεις ακόμα και από αμιγώς μουσικούς σταθμούς, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τα «Παραπολιτικά».

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» ήταν πρώτη σε ακροαματικότητα την ώρα που εκπέμπει, συντελώντας στο να ανέβει ο Real FM στην κορυφή των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΑΝΤ1: «Κόλπο γκρόσο» με Γιώργο Καπουτζίδη

Alpha: Τα τρέιλερ Μενεγάκη – Τσιμτσιλή για τη νέα σεζόν (videos)