Γιώργος Παπαδάκης: Άσχημα νέα για τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ115 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:46 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:12 πμ
Papadakis2


Άλλη μία «αναμέτρηση» χθες για τον Γιώργο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 και τον Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΪ, στον στίβο της τηλεθέασης.

«Έχασε» ο Γιώργος Παπαδάκης

Ποιος αναδείχθηκε νικητής; Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατέλαβε την πρωτιά στην πολύ πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, αφήνοντας πίσω τον συνάδελφό του και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος βλέπει την κορυφή που είχε καταλάβει για χρόνια να τίθεται εν αμφιβόλω. Φαίνεται πως η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ απειλεί την κυριαρχία του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, αφού συχνά καταφέρνει να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης.

Χθες Παρασκευή 14 Ιουνίου, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε 23% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε μέχρι το 20,8. Οι τηλεθεατές μοιράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ενημέρωση στους δύο δημοσιογράφους, αφού κάθε τηλεοπτική «μάχη» μεταξύ τους είναι πλέον αμφίρροπη.

Δείτε τα νούμερα της τηλεθέασης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (6 με 10) 20,8
ΣΗΜΕΡΑ (6 με 10) 23,0
HAPPY DAY 15,4
ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ 7,9
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 6,6
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7 8,7

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Γιώργος Παπαδάκης: «Εκδίκηση» από τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1

Δριμύτερος επέστρεψε χθες ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, κατακτώντας την πρωτιά στην τηλεθέαση.

«Εκδίκηση» από τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος πήρε το αίμα του πίσω για τη χαμένη «μάχη» της Τρίτης από τον Δημήτρη Οικονόμου και την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η «επιστροφή» του Γιώργου Παπαδάκη ήταν εμφατική, αφού την Τετάρτη 12 Ιουνίου σημείωσε ποσοστό 25,2 στο δυναμικό κοινό.

Δεν κράτησε πολύ η χαρά του ΣΚΑΪ και του Οικονόμου, αφού είναι γνωστό πως ο «βασιλιάς» της πολύ πρωινής ζώνης της τηλεθέασης είναι ένας και ανήκει στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την επί σειρά ετών εκπομπή του, έχει αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά στα νούμερα της τηλεθέασης.

Αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (6 με 10) 25,2
ΣΗΜΕΡΑ (6 με 10) 20,9
HAPPY DAY 17,2
ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ 5,2
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 9,1
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7 5,6

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Φαίη Σκορδά: «Δύσκολες ώρες» για την παρουσιάστρια του ANT1