Γιώργος Παπαδάκης – Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αποκάλυψη για άγριο επεισόδιο (video)11 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:33 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:01 μμ


Απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου, από το πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τα σενάρια περί «τσακωμού» με τον παρουσιαστή να δίνουν και παίρνουν.

Στη χτεσινή εκπομπή, ο παρουσιαστής έσπευσε να δικαιολογήσει την απουσία της δημοσιογράφου και να βασίσει την απουσία αυτή στο ότι η νεαρή συνεργάτης του αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκπομπή.

καλημερα ελλαδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής και ενώ οι δυο τους βρίσκονταν ακόμα στο πλατό υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου με τον πρώτο να την επιπλήττει σε έντονο ύφος για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείται με το τηλέφωνό της και στέλνει μηνύματα.

Οι φωνές του ακούγονταν μέχρι έξω και το ύφος του ήταν τόσο έντονο με αποτέλεσμα η Μπάγια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και πολλοί το αποδίδουν στην πτωτική πορεία που έχει φέτος η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης.

Το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής ανέφερε για την επί δυο μέρες απουσία της δημοσιογράφου:

«Εξακολουθούμε να είμαστε μόνοι δεύτερη μέρα της απουσίας του κοριτσιού μας. Να ευχηθούμε περαστικά και όλα να πάνε καλά, όλα να πάνε κατ’ ευχήν».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο μέρες η δημοσιογράφος απέχει και από τα social media.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Happy Day: Πώς στην Τσιμτσιλή χλευάζουν όλες τις παρουσιάστριες των επαρχιακών καναλιών! (video)

Epsilon: Η «έκπληξη» Φουρθιώτη σε Ιβάν Σαββίδη και οι εταιρίες Βρυώνη