Γνωστή παρουσιάστρια που εργαζόταν στο ΣΚΑΪ πάει στο Epsilon



16 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:50 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:05 πμ


Το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, μετά από 14 χρόνια, είχε ανακοινώσει η αθλητικογράφος, ήδη από τα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. Είχε κάνει μάλιστα σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Βραχάλη, η οποία, μιλώντας για την αποχώρηση της από το κανάλι του Φαλήρου στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», είχε πει μεταξύ άλλων:

«Δεν θα πω ότι ήταν εύκολη η απόφαση μου να φύγω από τον ΣΚΑΪ, γιατί ο ΣΚΑΪ είναι το σπίτι μου. Ήμουν 14 χρόνια εκεί. Από πολύ μικρή. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά είμαι της άποψης ότι αν καταλαβαίνεις ότι ένας κύκλος κλείνει, πρέπει να έχεις τη δύναμη να φεύγεις. Το μόνο που μου έχει λείψει είναι τα παιδιά που ήμουν εκεί…​».

Το επόμενο της επαγγελματικό βήμα, έγινε γνωστό μόλις χτες, καθώς το Epsilon εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την καταξιωμένη αθλητική συντάκτρια και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη, την οποία καλωσορίζει στην οικογένεια του»

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, πέραν της λιτής ανακοίνωσης του σταθμου, και δεν είναι γνωστό τι θα κάνει η Χριστίνα Βραχάλη στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή