Η Σταρ Ελλάς καταγγέλει ότι την έσπρωξε η Μις Αυστραλία (video)10 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:06 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:15 πμ


Μία πρωτοφανής καταγγελία έκανε η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μις Κόσμος

Η Ραφαέλα κατηγορεί τη Μις Αυστραλία ότι όταν επέστρεφαν με το πούλμαν από τις πρόβες την έσπρωξε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να πάθει διάστρρεμμα. Ο τραυματισμός της είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο στις επόμενες πρόβες και να χάσει δύο δοκιμασίες που επηρεάζουν και την τελική βαθμολογία.

Μάλιστα, όταν έφτασε η ώρα που η Ραφαέλα θα έπρεπε να δοκιμαστεί στο ταλέντο της, που είναι το πατινάζ στον πάγο, δεν μπόρεσε να διαγωνισθεί γιατί το πόδι της ήταν πρησμένο. Ο τελικός του Miss World είναι το Σάββατο και η Ραφαέλα ελπίζει, παρά τις δυσκολίες, να κερδίσει μία καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: «Ρουκέτα» με πασίγνωστο δημοσιογράφο στο κανάλι του Μαρινάκη

GNTM: Πόσα πληρώνονται τον μήνα τα μοντέλα του ριάλιτι

Το GNTM πληρώνει κανονικά τα μοντέλα που μένουν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star αφού έχουν μηνιαίο μισθό για τις… εμφανίσεις τους.

Η Μαρίνα Γρηγορίου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και επιβεβαίωσε τις αμοιβές των κοριτσιών στο ριάλιτι μόδας.

Η Μαρίνα ερωτήθηκε αν τα κορίτσια πληρώνονταν ανά εβδομάδα ή μήνα, το ποσό που έπαιρναν και πού επένδυσε η ίδια τα χρήματα που κέρδισε τους μήνες που έμεινε στον διαγωνισμό.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο μισθός ήταν μηνιαίος αλλά το ύψος του δεν είναι αυτό που περίμεναν πολλοί βάσει της ακριβής παραγωγής που έχει ένα τέτοιο ριάλιτι.

Ο μηνιαίος μισθός των κοριτσιών είναι λιγότερος από τον βασικό μισθό (650 ευρώ μικτά), όπως αποκάλυψε η Μαρίνα, η οποία συμπλήρωσε ότι τα λεφτά αυτά τα επένδυσε στη μετακόμισή της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Πρόταση σε πασίγνωστο τραγουδιστή για το «Just the 2 of Us»