Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό12 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:43 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:46 πμ


Μεγάλος ντόρος έγινε τους τελευταίους μήνες για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν το μοντέλο και κριτή του GNTM και τον τραγουδιστή ζευγάρι, μετά τους “χώρισαν”, μετά ήταν και πάλι μαζί.

Ωστόσο, για ακόμα μια φορά, οι φήμες, κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει μιλήσει δημόσια για τα προσωπικά τους, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι Λέει» του Alpha αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί και χώρισε πριν λίγο διάστημα.

Μάλιστα, αυτό που κόστισε τη σχέση τους ήταν η αποκάλυψη του κρυφού γάμου του μοντέλου.

Όπως αποκαλύφθηκε η Ηλιάνα είχε παντρευτεί το 2015 με κουμπάρους τους Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή στο Λος Άντζελες με τον Γιάννη, αλλά έχει χωρίσει από τον περασμένο Μάρτιο.

«Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, το ζευγάρι χώρισε. Γνωρίστηκαν το Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο έδωσαν μία ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που είπε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση. Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα και για τους δύο και ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος», αποκάλυψε η Νανά Ηλιοπούλου στον αέρα της απογευματινής εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μέγκι Ντρίο: Γιατί έγινε έξαλλη με τη Ναταλία Γερμανού (video)

Power of Love: H επεισοδιακή αποχώρηση και η ανατροπή (video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε Αρναούτογλου: Aς μιλάμε στον πληθυντικό (video)