Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο «ξέσπασμα» από την παρουσιάστρια14 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:36 μμ


Βαρύ πυροβολικό είναι η καθημερινή πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open.

Η παρουσιάστρια παίζει «μεγάλη μπάλα» φέτος στην πρωινή ζώνη και έχει γίνει πονοκέφαλος για τους ανταγωνιστές, οι οποίοι είναι και δυνατά ονόματα στην τηλεόραση. Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής συνεχίζουν να σκορπίζουν χαμόγελα στο Open.

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου η Κατερίνα Καινούργιου κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό όσον αφορά την πρωινή ζώνη, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 19%. Όμως και στο γενικό σύνολο τα πήγε καλά με 14,7.

Η παρουσιάστρια κρατά ψηλά τη σημαία του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, που έχει βρει ένα κρυφό όπλο στη μάχη για την τηλεθέαση. Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες με την κατάρτιση του πάνελ, η Καινούργιου τα βγάζει πέρα απέναντι στα «θηρία».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Mega: «Ναυάγιο» με την πρεμιέρα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη

Open: «Ξέσπασε» η Καινούργιου στο τέλος της εβδομάδας

Η καθημερινή πρωινή εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού.

Στο Open έχουν επενδύσει πολλά στην εκπομπή, καθώς βλέπουν ότι οι τηλεθεατές την έχουν αγκαλιάσει και τις δίνουν καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι και την Παρασκευή, στο κλείσιμο της εβδομάδας, όπου η Κατερίνα Καινούργιου «ξέσπασε» και συγκέντρωσε 18,4% στο δυναμικό κοινό και 14,2% στο γενικό.

Open: Γυναικείος «εμφύλιος» στο κανάλι του Σαββίδη

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, μεταξύ δύο πολύ γνωστών γυναικείων παρουσιών, που βρίσκονται και στο ίδιο πάνελ εκπομπής.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, και το μέλος του πάνελ και πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο. Στην εκπομπή της Πέμπτης η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα άλλο θέμα στο πάνελ, ξέσπασε για την επαγγελματική συμπεριφορά της πανελίστριας, εν τη απουσία της.

«Να πω κάτι. Και εδώ τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείτε. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται. Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους, με παιδιά και οικογένεια. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ανδρέας Γεωργίου: Εξέλιξη «φωτιά» για τον ηθοποιό – Η απόφαση ΣΚΑΪ