Κατερίνα Καινούργιου: Γιορτάζοντας τα γενέθλια του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη (video)19 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:17 μμ


Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου κάθε φορά που ρωτάται για το εάν έχει σχέση με τον εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, να το αρνείται… τα γεγονότα όμως «λένε» μία διαφορετική ιστορία.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ολοένα και πληθαίνουν, καθώς έχουν θεαθεί μαζί τόσο σε νυχτερινές εξόδους σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, όσο και σε εκδηλώσεις όπως: στο fashion show των «MI-RO»  και στα  γενέθλια του νυχτερινού κέντρου «Navona Club Di Oggi» στην Πάτρα.


Η Κατερίνα Καινούργιου με τον κοινό της φίλο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, Άκη Καραβιώτη, ιδιοκτήτη του Navona Club Di Ogi.

Τα γενέθλια του Φίλιππου

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, ο Φίλιππος γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του και προφανώς η αγαπημένη του δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό του.

Και τα γνωστά σε όλους Insta Stories τους… προδίδουν.

Στο παρακάτω βίντεο, που ανέβηκε από χρήστρια του Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου κάθεται δίπλα στον Φίλιππο κατά τη διάρκεια του εορταστικού του δείπνου.

Άλλες φωτογραφίες:

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άκης Καραβιώτης για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον φίλο του:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της παρουσιάστριας

Τατιάνα Στεφανίδου: Το ακριβό δώρο στην παρουσιάστρια για τα γενέθλιά της (photos)