Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δυσάρεστες οι εξελίξεις για την υγεία του7 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:27 μμ


Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ένα χρόνο μετά το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Ο δημοσιογράφος και φίλος του Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι οι εξελίξεις δεν είναι καλές.

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο είδαμε να βλέπουμε τον γιο του, έναν χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα. Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι συνεπής στις πολύωρες φυσιοθεραπείες στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται και τον προσέχουν πάρα πολύ οι γιατροί. Όμως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και με πολύ αγώνα και μία πολύ μικρή βοήθεια που υπάρχει από κάποιους φίλους και από έναν μισθό που παίρνει ο Κωνσταντίνος από το νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και που είναι προς τιμή του επιχειρηματία να το πούμε, και του καφέ που δούλευε και που συνεχίζει να του δίνει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ: «Ξέσπασαν» ο Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι