Μαίρη Λίντα: Δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το γηροκομείο (photo)20 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:04 μμ


Μαίρη Λίντα βρίσκεται, εδώ και λίγες μέρες, στο Γηροκομείο Αθηνών μετά από ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η κόρη της αναγκάστηκε να την μεταφέρει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, όπου και θα μείνει για ένα διάστημα.

«Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», είχε πει χαρακτηριστικά η κόρη της σπουδαίας Μαίρης Λίντα, Εύη Θεοχάρη, αναφέροντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Ανάμεσα σε όσους την επισκέφθηκαν ήταν και η Χαρούλα Αλεξίου η οποία με βουρκωμένα μάτια έπεσε στην αγκαλιά της.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός πήγε στο γηροκομείο και πήρε συνέντευξη από τη Μαίρη Λίντα. Ο δημοσιογράφος «ανέβασε» φωτογραφία με τη Μαίρη Λίντα μέσα στο γηροκομείο στο facebook κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Όχι μόνο πριγκίπισσα του Ελληνικού πενταγράμμου αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. «Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;», μου είπε μεταξύ άλλων!»

Δείτε τη φωτογραφία

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Το «Μια κυρία στα μπουζούκια» έρχεται στο θέατρο (video)

GNTM: Φαρμάκι έσταξε η Καζαριάν για την Ιωαννίδου (video)

The Voice: Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο αποψινός τελικός (video)