Μαντώ Τζαβάρα: Περιγραφή – σοκ για τον ξυλοδαρμό της – Τι αποκάλυψε (videos)5 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:38 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:38 μμ


Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Μαντώ Τζαβάρα στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εκπομπή «Μαζί σου» στο κανάλι του ΣΚΑΪ, λίγο μετά τον ξυλοδαρμό που υποστηρίζει ότι βίωσε από τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Μαντώ Τζαβάρα

«Τον αγαπάω ακόμα παρά το ξύλο» ήταν η φράση που κυριάρχησε και επανέλαβε αρκετές φορές η Μαντώ Τζαβάρα.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τα αίτια για τη συμπεριφορά που κατηγορεί τον Μανώλη Παπαμακάριο, η Μαντώ Τζαβάρα μίλησε για οικονομική πτώχευση, αβεβαιότητα στη δουλειά του άντρα της, αλλά και το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον που βίωνε με τον θάνατο του πατέρα του και τον σκληρό χαρακτήρα της μητέρας του.

Συνεχίζοντας την αφήγησή της η Μαντώ Τζαβάρα σχολίασε ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος «δεν ήταν ο εαυτός του» και ότι είχε επηρεαστεί έντονα από τα παραπάνω αίτια.

Από τον Δεκέμβρη υπάρχει βία 

Έπειτα αποκάλυψε ότι η πρώτη χειροδικία έγινε τον Δεκέμβρη, αλλά έμεινε μαζί του γιατί, όπως αναφέρει, ήθελε να τον βοηθήσει, καθώς είχε ζήσει και η ίδια βία και στη δική της οικογένεια όταν ήταν παιδί από τον πατέρα της.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος είναι ένα παιδί που έχει ανάγκη την αγάπη και γι αυτό δεν τον απομάκρυνε από κοντά της. Παρόλα αυτά, περιέγραψε την άσχημη συμπεριφορά που είχε τον τελευταίο καιρό.

Η Μαντώ Τζαβάρα τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με την πρώην γυναίκα του και το παιδάκι που έχει με αυτή ο μπασκετμπολίστας.

«Ζω τα ίδια με τη μάνα μου, αυτή δεν σώθηκε, εγώ δεν είμαι σαν αυτή. Έκλαιγε και μου έλεγε να είμαι εγώ καλά», συνέχισε η Μαντώ Τζαβάρα μιλώντας για τα δικά της παιδικά βιώματα, ενώ είπε ότι ανεχόταν μέχρι τώρα αυτή την κατάσταση γιατί η ίδια είχε επιλέξει να δίνει συγχωροχάρτι.

Στο τέλος της συνέντευξης η Μαντώ Τζαβάρα είπε ότι θα δημοσιοποήσει τα μηνύματα που γράφουν «θα σε σκοτώσω και θα σε σύρω γυμνή στην Κηφισιά». Όταν του είπε να φύγει από το σπίτι η απάντηση που δέχτηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της ήταν «ότι και να σου κάνω, θα σέρνεσαι από πίσω μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στη συνέχεια η Μαντώ Τζαβάρα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το τελευταίο σκηνικό που, όπως υποστηρίζει, βίωσε στα χέρια του μπασκετμπολίστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μαντώ Τζαβάρα: Το πρώτο αιματηρό επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαμακάριο

Σοκάρει η σύντροφος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα: Είναι αδίστακτος δολοφόνος (photos)