Μαρινάκης: Ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για τις «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες28 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:29 μμ


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα κανάλια εθνικής εμβέλειας θα αυξηθούν σε 6, καθώς μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε σήμερα -τελευταία μέρα προθεσμίας για κατάθεση αιτήσεων- στα γραφεία του ΕΣΡ, προκειμένου να «χτυπήσει» μια από τις δύο άδειες που ξέμειναν από τον τελευταίο διαγωνισμό.

Το κανάλι που θα λειτουργήσει η «Άλτερ Έγκο» είναι ήδη στα σκαριά και αναμένεται σύντομα να βγάλει πρόγραμμα, αναφέρει το e-tetradio.gr. Σύμφωνα με τον νόμο, η μια άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου που δεν κατέληξε σε κανέναν, θα προστεθεί στις θεματικές, για τις οποίες θα γίνει νέος διαγωνισμός αργότερα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα μπει στο team με τους υπερθεματιστές Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Θοδωρή Κυριακού, Δημήτρη Κοντομηνά, οι οποίοι να σημειωθεί ότι μέχρι τις 15 Μαΐου πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση της άδειας τους, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Alpha: Το υπερόπλο της Κάντζας που «σκοτώνει» τα υπόλοιπα κανάλια