Μαρινάκης: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το κανάλι του εφοπλιστή23 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:26 μμ


Μπορεί να εξέπεμψε διαδικτυακά την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η επίσημη πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει γίνει ακόμα.

Έχει, όμως, δρομολογηθεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το ethnos.gr, η web tv του One Channel αναμένεται να αρχίσει το πρόγραμμά της την Τρίτη του Πάσχα, 30 Απριλίου.

Το One Channel εξέπεμψε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά.

Θεωρείται μάλιστα ότι το διαδικτυακό εγχείρημα θα είναι και «πρόβα» όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατοχυρώσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Η πρεμιέρα και οι παρουσιαστές

Ο νέος σταθμός θα ονομάζεται One Channel θα προβάλλεται αρχικά διαδικτυακά, μέσω web tv, και θα έχει 8ωρο πρόγραμμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real” θα είναι στον αέρα για 8 ώρες, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Πιθανότερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του καναλιού είναι η 30ή Απριλίου. Τη μερίδα του λέοντος στο 8ωρο πρόγραμμα θα έχει το δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος και θα ξεκινά στις 21:00.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην παρουσίαση εκπομπών, κυρίως με θεματολογία για την πολιτική επικαιρότητα, θα είναι και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Φουσκίδης, η Τζίνα Μοσχολιού, ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο Δημήτρης Ν. Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα.

Το κανάλι θα στεγάζεται στο κτίριο όπου λειτουργούν τα “Νέα” και το “Βήμα”. Όπως αναφέρει η “Real”, τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει και δημοσιογράφος του ΔΟΛ που δεν είχε συχνή τηλεοπτική παρουσία μέχρι πρότινος.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Μαρινάκης: «Βόμβα» – Πασίγνωστη παρουσιάστρια στο κανάλι του