Μαρινάκης: «Βόμβα» με το κανάλι – Ποιοι δημοσιογράφοι κάνουν δοκιμαστικά8 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:52 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:52 πμ


Στα σκαριά είναι το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι κάνουν δοκιμαστικά ενόψει της έναρξης.

Πρόβα τζενεράλε για τo πανελλαδικό κανάλι

Όλοι θα κάνουν δοκιμαστικό για το WEB TV που ετοιμάζουν στην ALTER EGO, οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλοι οι δημοσιογράφοι των «Νέων», του «Βήματος» και των sites, του ΔΟΛ, θα μπουν στο στούντιο και θα αναμετρηθούν με την αδυσώπητη κάμερα!

Στόχος σε πρώτη φάση – όπως μαθαίνουμε από τη Συγγρού, είναι να βγαίνει ένα 8ώρο πρόγραμμα που φυσικά όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται… Και θα μεταδίδεται όπως ήδη έχει αναφερθεί από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Αυτή η κίνηση με το WEB TV, θεωρείται πρόβα τζενεράλε για τo πανελλαδικό κανάλι που είναι και ο διακαής πόθος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Τα σενάρια για την τηλεοπτική άδεια που ζητά η Alter Ego

Μέσα στον Ιανουάριο εκτιμάει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πως θα δημοσιευθεί η προκήρυξη των δύο αδειών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, ύστερα από την αίτηση που κατέθεσε η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του typologies.gr, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν προθεσμία 45 ημέρες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Δύο οι άδειες

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, εάν υπάρξουν ως και δύο προτάσεις, τότε, μετά τον έλεγχο που θα διενεργηθεί στους συμμετέχοντες και εφόσον δεν διαπιστωθούν κωλύματα, θα χορηγηθούν δύο άδειες στην τιμή των 35 εκατ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας.

Σε αυτή την περίπτωση ενδεχομένως ο σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη θα μπορέσει να μεταδώσει πανελλαδικό επίγειο σήμα πριν από τις εκλογές.

Δεύτερο σενάριο

Αν υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι ωστόσο, αναφέρουν οι typologies, τότε θα ακολουθήσει πλειστηριασμός και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Προετοιμασίες

Παράλληλα, συνεχίζεται η στελέχωση του τηλεοπτικού καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τις προετοιμασίες να «τρέχουν» σε γοργούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται πως η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα αναλάβει διευθυντικό ρόλο, ανακοινώθηκε από τον όμιλο πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το κανάλι θα βγει στην αρχή μέσω ίντερνετ ενώ θα επιδιωχθούν και συμφωνίες με τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πότε βγαίνει στον «αέρα» το κανάλι του εφοπλιστή