Mega: Γνωστός δημοσιογράφος με εκπομπή-έκπληξη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:38 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:38 πμ


Το «νέο» Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται οσονούπω και η Alter Ego έχει πατήσει γκάζι για να είναι όλα έτοιμα για την Megaλη πρεμιέρα.

Όπως έγινε γνωστό από την Alter Ego πάρθηκε η απόφαση το One Channel να συνεχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά, αλλά και μέσω Cosmote Tv και Nova, χωρίς όμως να έχει καθόλου κοινό πρόγραμμα με το Mega.

Η επανάσταση του 1821 στο Mega

Στο «Μεγάλο Κανάλι» έρχεται εκπομπή με αντικείμενο την επανάσταση του 1821 και την επερχόμενη επέτειο των 200 ετών. Την παρουσίαση θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαλούχος και η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στο Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

 One: «Ο κύβος ερρίφθη» – Η οριστική απόφαση του Μαρινάκη για το κανάλι

Mega: Σε 7 ημέρες στον «αέρα» – Το αναλυτικό πρόγραμμα του καναλιού

Στον τηλεοπτικό αέρα πιθανόν και το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα κάνει την εμφάνισή του το Mega, ενώ συμπληρώνονται δεκαπέντε μήνες μετά το «μαύρο» του 2018.

 

Σε 7 ημέρες στον «αέρα»

Σε διευρυμένη σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη την περασμένα Τετάρτη, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι -τεχνικές, νομικές προγραμματικές- και αποφασίστηκε ότι η πρεμιέρα του Mega με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Το σήμα και το λογότυπο του Mega, ωστόσο, θα βγουν στον αέρα έως και επτά ημέρες νωρίτερα, για να προλάβουν οι τηλεθεατές να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους καθώς θα μεταδίδονται αρχικά «μπάρες» με την ένδειξη ότι το Mega έρχεται, σύμφωνα με την Reallife. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην έναρξη λειτουργίας του Mega το 1989. Τις προσεχείς ημέρες, αναμένεται να υπογραφεί και η οριστική σύμβαση μεταβίβασης του σήματος και της ταινιοθήκης του Mega στην Alter Ego, με την καταβολή των 34 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μετά και την υπογραφή το κανάλι θα μπορεί να εκπέμψει σε 48 ώρες.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 7:00 με ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Φιλιππίδης (άρτι αφιχθείς από τον ΣΚΑΪ) και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ στον τελικό σχεδιασμό επιστρέφουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού.

 Στις 11:00 θα ακολουθεί άλλη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο.

Mega: Το deal του Μπούτου εκτοξεύει με το «καλημέρα» το κανάλι Μαρινάκη

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες επαναλήψεων σειρών του Μega, στις 17:00 θα ακολουθεί το δελτίο νοηματικής και αμέσως μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος με δίωρη εκπομπή. Λίγο πριν από το κεντρικό δελτία, θα γίνεται διάλειμμα για… Καπουτζίδη. Στις 19:00 θα πάρουν θέσεις οι «Σαββατογεννημένες» για να δίνουν… γουρλίδικο lead-in στο δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, που θα βγαίνει ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ και το Star, δηλαδή, στις 19:50. Στην prime time θα επιλεγεί ένα μείγμα από τις δημοφιλέστερες σειρές του Mega σε επανάληψη, αλλά και ταινίες πρώτης προ-βολής που εξασφάλισε η Alter Εgο σε συμφωνία-πακέτο με τη Sony.