Mega: Πήγε για το «κόλπο γκρόσο» με Αντώνη Κανάκη25 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 5:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:26 μμ


Η επεισοδιακή αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΣΚΑΪ άνοιξε την όρεξη στα άλλα κανάλια για τον παρουσιαστή, με το Mega να κινείται ώστε να τον εντάξει στο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, υπήρξε πρόταση από το Mega, αλλά δεν υπήρξε σημείο επαφής.

Συγκεκριμένα, έγινε πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά τα έσπασαν όχι στο οικονομικά αλλά στις απαιτήσεις, όπως άλλωστε είχε συμβεί και πέρσι με το Open. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως ο Αντώνης Κανάκης βλέπει με… καλύτερο μάτι το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του απόψε (25/1)

Αντώνης Κανάκης: Πρόταση «ρουκέτα» από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού Open Beyond, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να κάνει το «κόλπο της χρονιάς», με τον Αντώνη Κανάκη.

Επεισοδιακό φαίνεται ότι θα είναι το «διαζύγιο» μεταξύ του ΣΚΑΪ και του Mr. «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνη Κανάκη. Όμως ο παρουσιαστης φέρεται να έχει δεχτεί ήδη πρόταση για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη «Φωλιά των Κου-Κου», το Open έχει έρθει σε επαφή με τον παρουσιαστή και την ομάδα του προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει και το 2018, όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1. Βέβαια, ο Αντώνης Κανάκης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του και εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες πριν πει το «ναι», για αυτό είναι ακόμα νωρίς για εκτιμήσεις.

ΣΚΑΪ: Αυτή είναι η απάντηση στον Αντώνη Κανάκη

Απάντηση στην αιχμηρή ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη, μετά το ξαφνικό τέλος στη συνεργασία τους, έδωσε ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου με ανακοίνωσή του απάντησε στον παρουσιαστή που έκανε γνωστό, μέσω δικηγόρου, ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη.

Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Αντώνης Κανάκης: Η νέα αιχμηρή ανακοίνωση για τον ΣΚΑΪ

Χτες το απόγευμα, με ανακοίνωσή του στα social media, ο Αντώνης Κανάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Από τον Γιάννη Πουλόπουλο

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα» ανέφερε συγκεκριμένα το κείμενο της ανακοίνωσης.

Λίγο αργότερα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΣΚΑΪ, μας είπε ότι «Με την ανακοίνωση αυτή ο Αντώνης Κανάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ. Εμείς τηρήσαμε στο ακέραιο της συμβατικές μας υποχρεώσεις».

Νέα ανακοίνωση

Υπάρχει όμως και νέα ανακοίνωση από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας των Ράδιο αρβύλα, μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του Χριστίνα Παναγουλέα, που αφήνει να εννοηθεί ότι η διαφορά θα λυθεί στα δικαστήρια.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη σειρά του ΑΝΤ1