Μέγκι Ντριο: Η απάντηση στον Μουτσινά για το πτυχίο της (video)19 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:58 μμ


Δεν έχει τέλος το σήριαλ Μέγκι ΝτρίοΝίκος Μουτσινάς, μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του δεύτερου πως η πρώην φιναλίστ του GNTM δεν έχει πτυχίο στη Νομική όπως επιμένει όλους αυτούς τους μήνες.

Συγκεκριμένα, τηλεθεατής έστειλε μήνυμα στο Instagram account της εκπομπής «Για την Παρέα» υποστηρίζοντας πως η Μέγκι Ντρίο όχι μόνο δεν έχει πάει στην Αγγλία για σπουδές, μα δεν έχει καν καταφέρει να πάρει πτυχίο από το κολέγιο στο οποίο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μουτσινάς προκάλεσε την εκκεντρική παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων να δείξει το πτυχίο της, την ώρα που άλλος τηλεθεατής «χτύπησε» με νέο μήνυμα υποστηρίζοντας πως καθηγητής της Μέγκι στο κολέγιο επιβεβαιώνει πως δεν τελείωσε ποτέ τις σπουδές της.

Τώρα, ήρθε η ώρα για την απάντηση της Μέγκι, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς, ρίχνοντας τα βέλη της στον Νίκο για όσα είπε για εκείνη.

«Τον κρατάω τον Μουτσινά γιατί νομίζω ότι μέσα από τη δυσφήμιση που μου έκανε, πρέπει να έχω γίνει η αγαπημένη του. Κάποια στιγμή θα πάω στην εκπομπή του, αλλά περιμένω την κατάλληλη ώρα. Θέλω να του κάνω έκπληξη…», είπε η ίδια αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει στο κοινό όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα: Τελικά έχει πτυχίο;

Αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο «χτύπημα» του Μουτσινά μετά από όλα αυτά…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μέγκι Ντρίο: Ο καθηγητής της στο κολέγιο πήρε θέση για το… πτυχίο της

Open: Ο Μουτσινάς προκαλεί τη Μέγκι Ντρίο να του δείξει το… πτυχίο της (video)

Παύλος Παπαδόπουλος: Σοκαρισμένη η Σταμάτη με τη συμπεριφορά του παίκτη (video)