Μελίνα Ασλανίδου: Στην δίωξη για τη γυμνή φωτογραφία26 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:11 μμ


Στη δίωξη απευθύνθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Mελίνα Ασλανίδου, μετά από ανάρτηση φωτογραφίας ιδιωτικού χαρακτήρα σε διαδικτυακή σελίδα.

Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατέφυγε η Μελίνα Ασλανίδου μετά από ανάρτηση φωτογραφίας που την εμφανίζει γυμνή από τη μέση και πάνω σε σελίδα γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Πρόκειται για παραποιημένο υλικό

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να υποστηρίζει πως πρόκειται για «παραποιημένο υλικό που προσβάλλει την προσωπικότητά της και τα προσωπικά της δεδομένα», ενώ η συγκεκριμένη σελίδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς την ακολουθούν περίπου 40.000 άτομα.

Ήδη η γνωστή ερμηνεύτρια ανέθεσε στον συνήγορό της κ. Νίκο Αγαπηνό την κατάθεση καταγγελίας – αναφοράς ενώπιον της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα.

Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων» αναφέρει η καταγγελία της ερμηνεύτριας, η οποία ζητά την άμεση παρέμβαση της Δίωξης προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

GNTM: Η Μικαέλα ρίχνει δηλητηριώδη βέλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)

Κόνι Μεταξά: Στήθηκε στο… φακό όπως τη γέννησε η μαμά της