Μικαέλα Φωτιάδη: Τέλος και η φιλία με την Εύη Ιωαννίδου – Τι συνέβη (video)1 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:42 μμ


Τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου τις γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, το ριάλιτι μοντέλων του Star και συζητήθηκαν αρκετά, καθώς μαζί με τη Μέγκι Ντρίο είχαν κάνει την τριάδα της φωτιάς. Ήταν μια τριάδα που κουτσομπόλευαν αρκετά μεταξύ τους, σχολίαζαν μονίμως τις υπόλοιπες παίκτριες με όχι και πολύ κομψό τρόπο και τις έδενε μια φιλία… ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. 

Φιλία τέλος

Μόλις οι παίκτριες αποχώρησαν τόσο η Μικαέλα, όσο και η Εύη, είχαν αποκαλύψει ότι με τη Μέγκι δεν κάνουν πια παρέα, αλλά οι δυο τους παραμένουν φίλες. Κάτι το οποίο φαίνεται ότι δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Μικαέλα αποκάλυψε πως και με την Εύη οι φιλικές τους σχέσεις αποτελούν παρελθόν.

Η Μικαέλα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Δεν έχω τσακωθεί με την Εύη, αλλά δεν κάνω παρέα με καμία από τις κοπέλες. Με την Εύη πίναμε που και που κανένα καφέ, αλλά η καθεμία έχει την ζωή της! Φάνηκε τελικά ότι δεν ταιριάζουμε!».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Δήλωση – «φωτιά» από τη Μέγκι – Δεν θα επικοινωνήσω με Εύη και Μικαέλα

Η Μέγκι Ντριο του GNTM που απασχόλησε τα social media και την επικαιρότητα με τον χαρακτήρα της βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day πριν λίγο καιρό και ήταν απόλυτα ειλικρινής. 

Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι του Star, αλλά και τα αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε στα social media.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έχουν ακουστεί πολλά και οι δηλώσεις δεν έχουν σταματήσει. Πώς είναι όμως σήμερα η σχέση της με τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου;

«Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ […] Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ της επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δεν δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε», είπε αρχικά η Μέγκι.

Στη συνέχεια φρόντισε να εξηγήσει το λόγο που έσπασε η «τριάδα της φωτιάς». Αναλυτικά σημείωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπήρξε κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρξε όμως. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τις ευχηθώ για τις γιορτές. Δεν θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μικαέλα Φωτιάδη: Άλλος άνθρωπος με το νέο της look (photo)

GNTM – Μικαέλα Φωτιάδη: Νέα «πυρά» κατά της τριάδας της φωτιάς (photo)

Εύη Ιωαννίδου: Έξαλλη με την αποχώρησή της, κόψανε σχόλια στο μοντάζ (video)