Μιμή Ντενίση: Δεύτερη αποχώρηση «βόμβα» από την παράστασή της (video)14 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:27 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:28 πμ


Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν όταν έγινε γνωστό ότι η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει το σίκουελ της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» ήταν του Κώστα Βουτσά, της Ζωζώς Σαπουντζάκη, του Γιάννη Τσιμιτσέλη, της Κατερίνας Γερονικολού, της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά.

Βουτσάς η πρώτη αποχώρηση

Ωστόσο, με δηλώσεις του στο «Πρωινό» την Τετάρτη ο Κώστας Βουτσάς είπε ότι δεν τα βρήκε με τους παραγωγούς και προτίμησε να αποχωρήσει. «Τα χρήματα που μου πρότειναν για τη συνέχεια της Σμύρνης, ήταν χρήματα που θα έπρεπε να πάρω στην αρχή της καριέρας μου. Ήταν το 1/3 της αμοιβής που έπαιρνα για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο».

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος: «Προφανώς θέλησαν να κάνουν οικονομία στα χρήματα των ηθοποιών. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τη Μιμή μου, γιατί τη Μιμή Ντενίση την παραδέχομαι ως μεγάλο ταλέντο σε ό,τι κάνει στο θέατρο. Έχω ήδη κλείσει άλλη δουλειά στο θέατρο Λαμπέτη», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Αλλά από ότι μαθαίνουμε ούτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα είναι στην παράσταση. Η ηθοποιός επρόκειτο να ενσαρκώσει τη γυναίκα του Βουτσά, οπότε αφού εκείνος αρνήθηκε, θα αναζητηθεί νέο ζευγάρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Κώστα Βουτσά

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Eurovision 2019: Πρόσωπο- έκπληξη πάει στο Ισραήλ

Παναγιώτα Βλαντή: Εντυπωσιάζει η αλλαγή στα μαλλιά της

Δέσποινα Βανδή: Με ποιον θα συμπαρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή στο Open (photo)