Νίκος Χατζηνικολάου: Η εκπομπή για τις εθνικές εκλογές18 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:05 μμ


Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η νέα του εκπομπή ενόψει εθνικών εκλογών, έκαναν χτες πρεμιέρα στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Τα νούμερα στον ΑΝΤ1

Η καινούρια εκπομπή του ΑΝΤ1 έχει τίτλο «Εκλογές 2019» και το πρότζεκτ της είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της. Μετά το πέρας των εκλογών της 7ης Ιουλίου η εκπομπή τερματίζεται και θα επανέλθει ξανά στη συζήτηση το ενδεχόμενο επιστροφής του «Ενικού».

αντ1

Εξάλλου, ο δημοσιογράφος κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του πριν ξεκινήσει την εκπομπή. Ο «Ενικός» αποτέλεσε και κριτήριο στον ΑΝΤ1 ώστε να βάλουν μπρος για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 10,4% στο γενικό κοινό και 9,7% στο νεανικό.

«Τέλος» το θέμα Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1

«Χαμός» γίνεται στους διαδρόμους του καναλιού του ANT1, καθώς η φάση των συζητήσεων για τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και παίρνονται οι οριστικές αποφάσεις.

Συνεχίζουν μαζί Σκορδά – Ουγγαρέζος

Η Φαίη Σκορδά έχει ανανεώσει ήδη το συμβόλαιό της για την επόμενη τριετία και παραμένει, έτσι, στο τιμόνι του «Πρωινού». Θέμα χρόνου, λοιπόν, είναι, σύμφωνα με το page 2 της «Νέας Σελίδας», να ανακοινωθεί και η συνέχιση της συνεργασίας του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον ANT1. Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ήταν εξαιρετικά, επομένως ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει. 

ΑΝΤ1: Καταιγιστικές εξελίξεις με Γιώργο Παπαδάκη

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί εγγύηση για τον ΑΝΤ1, καθώς βρίσκεται 29 χρόνια στο κανάλι και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ο Παπαδάκης

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο ο ΑΝΤ1 επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη, ανανεώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες τη συνεργασία τους για 1+1 χρόνια.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του Γιώργου Παπαδάκη είναι ότι φέτος ο μέσος όρος τηλεθέασης αγγίζει το 22,2%.

Η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ΑΝΤ1 και Γιώργος Παπαδάκης διατηρούν εξαιρετική σχέση, η οποία έχει χτιστεί από την πολύχρονη επιτυχία της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: «Κλαίνε» με την Μαρία Μπακοδήμου στο κανάλι

Alpha: «Παρανόησαν» με τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή στο κανάλι

Πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή γυμνώθηκε στο … Instagram (photos)