Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στην εκπομπή και αυτοτρολάρεται (video)11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:05 μμ


Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Open και στην εκπομπή του “Για την παρέα“, μετά την περιπέτεια υγείας του και το λουμπάγκο που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πάντα με το γνωστό του καυστικό χιούμορ, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να σατιρίσει τον εαυτό του

Τι είπε για το λουμπάγκο που τον ταλαιπώρισε

«Παιδιά άσχημο πράγμα η μέση. Λουμπάγκο έπαθα. Δεν είναι θέμα ηλικίας, το συζήτησα με τους γιατρούς… Μίλησα με πολλούς γιατρούς και είχα λουμπάγκο…» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος!

Και στη συνέχεια όταν είδε μια επεξεργασμένη φωτογραφία του στο video wall δεν δίστασε να τρολάρει τον εαυτό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η συγκλονιστική περιγραφή της Σολωμού για την υγεία του

Ο Νίκος Μουτσινάς ταλαιπωρήθηκε από λουμπάγκο στη μέση του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάει στην εκπομπή του στο Open, την Παρασκευή, αλλά και να ακυρωθεί η παράστασή του «Βερβερίτσα» για το Σαββατοκύριακο.

Η συμπρωταγωνίστριά του, Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις του, θεατρικές και τηλεοπτικές, τον Νίκο Μουτσινά.

Η ηθοποιός έζησε από… πρώτο χέρι την κατάρρευση του ηθοποιού και παρουσιαστή καθώς όλα συνέβησαν στη σκηνή του θεάτρου όπου ανεβαίνει η παράσταση «Βερβερίτσα» στην οποία πρωταγωνιστούν οι δυο τους.

Όπως περιέγραψε η Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Μουτσινάς παραπονιόταν για φρικτούς πόνους στη μέση και στο διάλειμμα της παράστασης, κατέρρευσε. Δεν μπορούσε να πατήσει στα πόδια του και έτσι χρειάστηκε να διακόψει την παράσταση.

Η ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι οι δυο τους επικοινώνησαν μέσα στο σαββατοκύριακο μέσω μηνυμάτων και εκείνος της είπε ότι τουλάχιστον κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1: «Σκοτώθηκαν» Σκορδά – Βατίδου για τον Μουτσινά on camera (video)

Έξαλλη η Βατίδου με Μουτσινά! «Το λάθος είσαι ΕΣΥ…» (video)

ΣΚΑΪ: «Τσεκούρι» σε βαρύ χαρτί του καναλιού του Φαλήρου