Νίκος Μουτσινάς: Πασίγνωστη παρουσιάστρια στο «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα26 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:41 πμ


Δυναμικά θα ξεκινήσει τη βδομάδα ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς το «Καλό Μεσημεράκι» της Δευτέρας αναμένεται εκρηκτικό.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θα έχει καλεσμένη μια πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Μουτσινάς την έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν και εκείνη τελικά «σήκωσε το γάντι»

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα δώσει το «παρών» στο «Καλό Μεσημεράκι» και είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά.

Πηγή: tinasmess.gr

ΣΚΑΪ: Έτσι θα αντικατασταθεί ο Κανάκης στο κανάλι

Σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Αντώνη Κανάκη και των δύο εκπομπών, «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», που ήταν υπεύθυνος, βρίσκονται στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr όλα θα εξαρτηθούν από την ώρα και τη διάρκεια προβολής του «Big Brother» που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο αρχικός προγραμματισμός θέλει το ριάλιτι να ξεκινά μετά το τέλος κάθε επεισοδίου της σειράς «8 λέξεις» στις 23:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με το ethnos.gr στον ΣΚΑΪ επεξεργάζονται και την επιλογή του «Idols». Πρόκειται για τη σειρά ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει ο Σάκης Ρουβάς για την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα.

Το πρώτο επεισόδιο – αφιέρωμα στον Βλάση Μπονάτσο είναι έτοιμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αρχική σκέψη ήταν να πάει για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο υπάρχει σκέψη να επισπευσθεί η πρεμιέρα μέσα στη σεζόν.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ραντεβού με τον τραγουδιστή για να δουν κατά πόσο μπορεί να «τρέξει» η εκπομπή μέσα στη σεζόν. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από τις υποχρεώσεις του τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Mega: Αυτό είναι το πρώτο βραδινό talk show στο κανάλι

Mega: Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Μαρινάκη