Νίκος Πολυδερόπουλος: Κατάθεση ψυχής στην Ελεονώρα Μελέτη για τη χρεοκοπία που υπέστη (video)5 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:23 μμ


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», βρέθηκε στο χτεσινό επεισόδιο, ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος.

Με καταγωγή από την Πάτρα, ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζοντας μαθησιακές δυσκολίες αποφασίζει σε ηλικία μόλις 16 ετών να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα, ερχόμενος ωστόσο σε κόντρα με τον πατέρα του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗ

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε την πρώτη του επιχειρηματική απόπειρα, όταν βρέθηκε να χρωστάει 80.000 ευρώ.

«Με τις οικονομίες που είχα τότε έφτιαξα ένα μαγαζί, μαζί με άλλον έναν ο οποίος στην πορεία έφυγε. Το μαγαζί έμεινε στο όνομα μου, αρχικά πήγαινε καλά, τους πρώτους εφτά, οχτώ μήνες δούλεψε πολύ καλά, μετά ξεκίνησαν όμως τα επεισόδια στο Σύνταγμα, θυμάμαι καθόσουν στο μαγαζί μεσημέρι και “έκλαιγαν” τα μάτια σου από τα δακρυγόνα. Αλλά τότε περίμενα κάποια λεφτά από το “Αμάρτημα της Μητρός μου” το οποίο δήλωσε χρεοκοπία και δεν πήρα καθόλου λεφτά. Δεν είχα back up να το στηρίξω, οπότε σιγά σιγά ξεκίνησαν τα εξώδικα, οι αγωγές, έδιωξα προσωπικό, δούλευα μόνος μου και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα μαζί με τον αδερφό μου. Αρχίζω να μην έχω άλλη λύση, ψυχολογία μηδέν και δεν έβγαινε να έχω το μαγαζί. Ό,τι πήρα από την πώληση του μαγαζιού το έδωσα στο Δημόσιο σε όλα αυτά που χρωστούσα, στις οφειλές μου».

Δείτε το σχετικό video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τεό Θεοδωρίδης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά και τη φυλακή (video)