Νίκος Στραβελάκης: Άσχημα νέα για τον δημοσιογράφο27 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:18 μμ
STRAVELAKIS


Ο Νίκος Στραβελάκης έχει τον ρόλο του αντικαταστάτη της Σίας Κοσιώνη στο κανάλι του ΣΚΑΪ και όπως φαίνεται «κουβαλάει» και τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση για το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει.

Ακόμα μία χαμηλή τηλεθέαση για τον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Στραβελάκης έχει εμπειρία χρόνων από δελτία ειδήσεων, καθώς έγινε γνωστός από τη συχνότητα του Mega και την επί χρόνια παρουσία του στο μεσημεριανό δελτίο του «μεγάλου καναλιού».

Παρόλα αυτά δείχνει να μην μπορεί να ξεκολλήσει τα χαμηλά νούμερα που συγκεντρώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν το κανάλι του Φαλήρου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για μία ακόμη φορά ο ΣΚΑΪ περιορίστηκε στην τέταρτη θέση της προτίμησης του δυναμικού κοινού, καθώς το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Στραβελάκης συγκέντρωσε μόλις 10,9% στο δυναμικό κοινό.

Το γεγονός αυτό σίγουρα δεν θα ήχησε θετικά στα αυτιά του δημοσιογράφου και των υπεύθυνων του καναλιού και σίγουρα είναι ένα ακόμα άσχημο νέο, που προστίθεται στη μεγάλη λίστα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Πρόσωπο – έκπληξη για το «Λόγω Τιμής»

ΣΚΑΪ: Έσκασε «βόμβα» – Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη παρουσιάστρια

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν λίγο η είδηση ότι πασίγνωστη παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ.

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Σάσα Σταμάτη

Ο λόγος για τη Σάσα Σταμάτη. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν τη λήξη της συνεργασίας τους. Η παρουσιάστρια που είχε αναλάβει το «Ooh la la» ανήκε στο δυναμικό του σταθμού και όλο αυτό το διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τον σταθμό για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Το όνομά της, μάλιστα, είχε ακουστεί και για την παρουσίαση του My Style Rocks. Ωστόσο, δεν βρέθηκε κοινός κώδικας επικοινωνίας με τον ΣΚΑΪ και έτσι η Σάσα μπορεί να επεξεργαστεί τις υπόλοιπες προτάσεις που της έχουν γίνει.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΕΣΡ: «Κλείνει» κανάλι – Βαριά «καμπάνα» για επτά ημέρες

Μαρία Αλιφέρη: Ραγδαίες εξελίξεις με τη γνωστή ηθοποιό

One Channel: «Χτύπημα» Μαρινάκη με πασίγνωστη παρουσιάστρια

Οpen: «Τρελάθηκε» με τη Ζαρίφη ο Σαββίδης